News

Culoarea pe care trebuie să o porți la haine dacă vrei să atragi banii. Lângă ce obiect trebuie pus și portofelul. Tradiția chineză feng shui insistă că funcționează

Culoarea pe care trebuie să o porți la haine dacă vrei să atragi banii. Lângă ce obiect trebuie pus și portofelul. Tradiția chineză feng shui insistă că funcționează

Dacă vrei să atragi banii, se pare că trebuie să porți culoarea aceasta, spun adepții feng shui. Ei insistă că tehnica chiar funcționează.

Tradiția chineză spune că fiecare culoare are o anumită energie și ne poate ajuta în diferite moduri. De exemplu, cei care doresc să atragă mai mulți bani ar trebui să poarte auriu, culoarea asociată succesului. Chinezii spun că aceasta poate rezolva anumite probleme cu banii dacă este purtată sau așezată în interiorul casei.

O veche practică Feng Shui spune că lângă obiectele aurii trebuie pus un portofel pentru ca energia pozitivă a decorațiunii să fie absorbită și pentru a atrage banii.

Aceeași tradiție mai spune că oamenii care au probleme cu banii ar trebui să aprindă o lumânare de aur. Totuși, culoarea acesta nu este singura care ajută în problemele financiare.

Culoarea care mai atrage banii

Tradiția chineză arată că o altă culoarea care atrage banii este cea galbenă. În plus, ea sporește și creativitatea. Feng Shui arată că galbenul atrage oportunități de afirmare și este o modalitate de a vedea cum visele devin realitate.

În general, culorile calde atrag norocul, iar aici avem și roșu și portocaliu. Chinezii spun că roșul sporește încrederea în forțele proprii, culoarea fiind asociată cu puterea. Este bine ca în zilele în care te simți nesigur să porți accesorii sau haine roșii. Poți, de asemenea, să alegi obiecte de decorațiune roșii care au același efect.

În final, portocaliul reechilibreză și care dă putere celor care o poartă să facă față celor mai grele provocări. Tradiția chineză spune că această culoarea aduce prosperitate.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate