News

Cristi Borcea divorțează de Valentina Pelinel? Milionarul a vrut să se afle de la el. Ce s-a întâmplat între cei doi soți

Cristi Borcea divorțează de Valentina Pelinel Milionarul a vrut să se afle de la el. Ce s-a întâmplat între cei doi soți

Cristi Borcea și Valentina Pelinel formează un cuplu de patru ani. Cei doi au împreună trei copii și nu dau prea des detalii din viața lor privată.

Totuși, Cristi Borcea a vorbit recent despre relația pe care o are cu Valentina Pelinel. Declarațiile sale vin în contextul în care s-a tot zvonit că cei doi vor divorța.

Se pare că fostul patron al FC Dinamo București a vrut să facă lumină în acest caz și să arate că nu se pune problema de vreo despărțire.

”Cel mai important este să fii fericit și împăcat cu tine și să ai liniștea pe care o am eu cu Valentina, să mergi de drag acasă, să poți să stai… Dau un exemplu.

Eu stau câte 3-4 ore în fiecare seară pe terasă și dezbatem toate problemele, este foarte important, mai ales pentru oamenii care stau în stres, pentru că am și eu peste 2000 de oameni, am societăți, conduc, trebuie să asigur salarii, credite. Acasă trebuie să mă delimitez de tot și să găsesc starea necesară”, a spus Cristi Borcea în cadrul unui podcast.

Cristi Borcea are numai cuvinte de laudă la adresa soției sale

Cu toate că Valentina Pelinel nu este prima sa soție și nici prima care i-a dăruit copii, Cristi Borcea are numai cuvinte de laudă la adresa ei.

”Mi-a ajutat Dumnezeu de am găsit-o pe Valentina, mai bine mai târziu decât niciodată. Și mi-am găsit femeia care îmi dă și liniște, și putere, și înțelegere, este extraordinar de pozitivă.

Cea mai de încredere, cea mai frumoasă și cea mai deosebită femeie din lume”, a mai spus acesta.

Cristi Borcea are 53 de ani și are o familie fericită. El are nouă copii cu patru femei diferite.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate