News

Ce diferență imensă de vârstă este între Ionuț Iftimoaie de la Survivor România și frumoasa lui soție, Maria. Faimosul a cerut-o în căsătorie la 3 zile după ce a văzut-o

Ce diferență imensă de vârstă este între Ionuț Iftimoaie de la Survivor România și frumoasa lui soție Maria. Faimosul a cerut-o în căsătorie la 3 zile după ce a văzut-o

Ionuț Iftimoaie s-a îndrăgostit la prima vedere. El a văzut-o pe Maria înaintea unui meci important din cariera lui, pe care l-a și câștigat. A considerat că tânăra superbă i-a purtat noroc și a cerut-o în căsătorie la trei zile de când s-au cunoscut. Se împlinesc 13 ani de atunci.

Maria Iftimoaie are acum doar 31 de ani, în timp ce soțul său, fost mare campion de kick-boxing 45. Așadar între ei este o diferență de vârstă de 14 ani, dar asta nu a contat niciodată. Ei au împreună și trei copii și formează o familie foarte unită. De altfel, Maria s-a plâns deja că micuții îi duc mult dorul tatălui.

Ionuț Iftimoaie s-a retras din activitate în anul 2016, iar în prezent locuiește în orașul natal, Bacău, unde a pus și bazele unei afaceri din fonduri europene. Soția lui, Maria Iftimoaie este pasionată de design vestimentar și are un atelier de croitorie.

Creațiile ei sunt la mare căutare și se simte foarte împlinită pe toate planurile. Ionuț Iftimoaie a mai fost concurent și la Ferma Vedetelor de la PRO TV și inițial a refuzat să vină la Survivor România, considerând că are o vârstă prea înaintate pentru un astfel de show.

Ionuț Iftimoaie, soția lui Maria și cei trei copii ai lor

Ce vrea să obțină Ionuț Iftimoaie de la Survivor România

Doar că participarea lui Cătălin Zmărănescu în ediția trecută i-a dat încredere și deja fostul luptător a adus puncte echipei și a câștigat și colanul de imunitate.

„Survivor reprezintă nu doar o provocare, ci foarte multe provocări. Da, poate lipsa de hrană, dorul de casă, depărtarea de țară reprezintă o provocare diferită în comparație cu cele pe care le-am avut în ringul de box de-a lungul celor 20 de ani de carieră.

Lucrul care contează cel mai mult a fost și cel pe care l-am învățat în timpul carierei sportive – aceea de a nu confunda viața din ring cu viața de zi cu zi. Ei bine, în Republica Dominicană, cred că este nevoie de o combinație și pentru prima dată o să fie un cocktail între cele două stări.

Sincer, sunt și eu curios să descopăr dragonul din mine, omul care o să iasă la suprafață la atâtea provocări.

Am emoții pentru că este singura emisiune care reuește să stârnească în mine această provocare. Sunt mulți factori care te pot face knockout în Republica Dominicană însă eu am să încerc de fiecare dată să rezist, așa cum de altfel am făcut-o și până acum!”, a dezvăluit Ionuț Iftimoaie.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate