News

Divorț neașteptat în showbiz! Pozau în cuplul perfect și erau împreună de 15 ani. Au ținut totul ascuns, iar ea nu-și poate reveni

Divorț neașteptat în showbiz Pozau în cuplul perfect și erau împreună de 15 ani. Au ținut totul ascuns iar ea nu-și poate reveni
11 feb. / 12:30

Un divorț șoc a cutremurat lumea mondenă. Erau împreună de 15 ani, au o fetiță de 7 ani împreună, însă acest lucru nu a stat în calea despărțirii lor.

Kitty Cepraga și James Goodwin au divorțat în urmă cu doi ani de zile și chiar și acum, vedeta își dă seama că respectivul moment i-a marcat complet viața.

De asemenea, ea a mai dezvăluit într-un interviu recent că deși a divorțat, va fi alături de soțul ei până la finalul vieții sale. Vedeta a mai povestit și că după un astfel de eveniment, având în vedere anii petrecuți împreună, este dificil pentru o persoană să își revină.

Singurul avantaj spune Kitty Cepraga e fata celor doi. Fostul cuplu își iubește enorm copilul, iar acest lucru face ca despărțirea să nu mai fie atât de dureroasă, a mai povestit aceasta.

„Este, fără doar și poate, un faliment. Este o nereușită, dacă punem așa problema. Nu cred că te refaci niciodată după așa ceva pentru că, evident, ai pus niște speranțe, niște așteptări. Vorbim de niște ani, în cazul meu au fost toată perioada mea post-adolescențială, până de curând, în urmă cu doi ani.

Crești lângă persoana respectivă, eram amândoi copii. Depășești cu greu, nu cred că te refaci niciodată. Dacă a venit și un copil și a fost o căsnicie, evident că ai avut speranța să fie până la sfârșitul vieții. Repet, suntem persoane mature și adulte, iar faptul că ne iubim atât de mult copilul, face ca ea să nu simtă atât de mult despărțirea”, a spus Kitty Cepraga la Antena Stars.

Ce se întâmplă cu fiica cuplului după divorț

Despre divorț, vedeta spune că a avut mari speranțe și de asemenea, observă că fiica fie este și ea afectată, având în vedere că nu are o figură paternă în casă la cei 7 ani ai săi.

Pe de altă parte, micuța petrece ceva timp cu tatăl său și es simte mai bine. Despre o nouă relație însă, Kitty Cepraga nu a vrut să spună prea multe informații, cert este că momentan se concentrează pe creșterea fiicei sale.

”Consider că este dreptul unui copil, indiferent ce se întâmplă între părinți, care sunt două persoane adulte, să aibă dreptul să-și vadă ambii părinți.

Distanța nu este o problemă, iar ea fiind mică, având 7 ani și jumătate, era delicat să nu-și vadă partea masculină din familia ei. Ea petrece mult timp și cu tatăl ei”, a adăugat Kitty Cepraga.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate