News

Concurentul dat afară de la Survivor All Stars care va fi readus în competiție! Va intra la Războinici și va ajunge la individuale

Concurentul dat afară de la Survivor All Stars care va fi readus în competiție Va intra la Războinici și va ajunge la individuale

Seria surprizelor marca Survivor All Stars continuă. După ce PRO TV a schimbat din mers regulile jocului, permițându-le lui Zanni și Iancu Sterp să-și folosească dintele imunității pentru a salva un membru din echipa adversă, acum o nouă controversă va încinge puternic spiritele. Mai mult decât atât, nimeni nu a înțeles decizia producătorilor.

Despre ce este vorba. Așadar, în această săptămână, așa cum Viperele Vesele au dezvăluit deja, la duel vor ajunge Ana Maria Pal și Andrei Ciobanu. Faimoșii vor pierde jocul pentru imunitate cu 10-3, iar Ștefania Stănilă își va adjudeca încă o dată colanul pentru imunitate.

Spre surprinderea tuturor, inclusiv a celor din echipa de producție, Andrei Ciobanu, un sportiv foarte redutabil este învins la duel de Ana Maria Pal, cea care în sezonul 2 a fost descalificată după ce i-a dat un cap în gură colegului său.

Decizie de neînțeles a PRO TV

Nimeni nu a înțeles nici cum PRO TV a readus-o pe această în competiție, după ce în ediția de acum trei ani, ea a reprezentat un exemplu negativ pentru miile de copii care urmăresc emisiunea. Practic producătorii au premiat un comportament violent, inadecvat.

Conform surselor News18.ro, Ana Maria Pal a recidivat, în sensul că aceasta a reușit să-și sperie colegii Faimoși cu modul ei de a se impune în camp și toți dormeau cu o oarecare teamă, neștiind la ce să se aștepte.

Andrei Ciobanu ar fi trebuit să o elimine pe colega lui, dar nu a reușit, iar producătorii au decis să nu-l trimită acasă, ci să-l trimită înapoi la Războinici. Va mai urma încă o săptămână clasică, iar Războincii vor mai pierde o concurentă.

Apoi se va face marea unificare și prima care va pleca acasă va fi în sfârșit Ana Maria Pal, pe care echipa de producție dorea să o trimită acasă, dar nu mai reușea. Astfel Andrei Ciobanu va ajunge la individuale, deși fusese eliminat teoretic.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate