News

Compania aeriană din România care va oferi acces gratuit și nelimitat la WhatsApp în timpul oricărui zbor. Este unic pe piață

Compania aeriană din România care va oferi acces gratuit și nelimitat la WhatsApp în timpul oricărui zbor. Este unic pe piață

O companie aeriană prezentă și în România anunță că va acorda acest serviciu în mod gratuit. Călătorii nu vor trebui să plătească nimic.

Începând din ianuarie 2024, pasagerii companiei aeriene germane Lufthansa vor avea acces gratuit și nelimitat la serviciile de mesagerie WhatsApp pe zborurile scurte și medii. Compania activează și în România.

Anunțul a fost făcut de conducerea companiei, subliniind beneficiul adus călătorilor care doresc să rămână conectați chiar și deasupra norilor.

Această inovație va fi disponibilă pe avioanele din grupa A320 echipate cu WiFi, oferind călătorilor posibilitatea de a trimite și primi mesaje, inclusiv fotografii, pe smartphone-uri sau tablete, fără nicio taxă suplimentară. Decizia vine ca răspuns la tendința crescută a pasagerilor de a dori să rămână conectați și productivi în timpul zborului.

Conform comunicatului emis de Lufthansa, această măsură va facilita comunicarea pasagerilor în mod gratuit, iar serviciile WhatsApp vor fi disponibile pe zborurile pe distanțe scurte și medii.

Restul serviciilor se plătesc la Lufthansa

Conducerea Lufthansa a menționat că, în ceea ce privește alte aplicații digitale, călătorii vor trebui să plătească pentru serviciile furnizate.

Cu începere din ianuarie 2024, tariful pentru aceste servicii va fi redus aproape la jumătate, oferind călătorilor oportunitatea de a beneficia de avantajele conectivității digitale la costuri mai reduse.

„O veste bună pentru pasagerii care vor să poată fi accesați chiar și deasupra norilor. De la jumătatea lunii ianuarie 2024, Lufthansa va oferi mesagerie gratuită și nelimitată pe zborurile sale pe distanțe scurte și medii.

Cei aflați la bordul avioanelor din grupa A320 echipate cu WiFi vor putea astfel să trimită și să primească oricâte mesaje doresc, inclusiv fotografii, pe smartphone sau tabletă, în timpul zborului, totul gratuit”, a transmis Lufthansa.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate