News

Radu Vâlcan, prins într-un scandal imens! A înșelat-o pe Adela Popescu? „M-a întrebat ce tarif am pentru o partidă sexuală”

Radu Vâlcan prins într-un scandal imens A înșelat-o pe Adela Popescu M-a întrebat ce tarif am pentru o partidă sexuală
18 sept. / 12:53

Cu puțin timp înainte să înceapă LOVE ISLAND la PRO TV, a izbucnit un scandal de zile mari în legătură cu aceeași emisiune practic, dar care a fost difuzată la Antena 1, fiind prezentată de Radu Vâlcan. Deja au fost șapte sezoane care s-au bucurat de succes la acest post, însă rămâne de văzut ce se va întâmpla în viitor.

Publicația Libertatea a publicat practic un adevărat serial cu dezvăluiri ale unor concurente care au făcut parte din show-ul de la Antena 1 și care acuză acum producătorii că le-ar fi hărțuit sexual. În scadal a apărut și numele lui Radu Vâlcan. Elena Stroe, care a fost prezentă în emisiune în anul 2016, a făcut dezvăluirile care aruncă o pată gri peste imaginea soțului Adelei Popescu.

„Radu ne vorbea urât, ne ridiculiza sau ne jignea indirect destul de des, lucruri care erau tăiate la montaj. Ne făcea să ne simțim ca niște femei proaste și ușoare. M-a întrebat care îmi este tariful pe partida sexuală și dacă 300 de bahți (n.red monedă thailandeză, 39 de lei) sunt suficienți pentru mine”, a declarat Elena Stroe, care nu s-a oprit aici cu declarațiile.

Acuzații grave la adresa celor de la Antena 1

„În primă instanță, atitudinea producătorilor era de prietenie. Aveai senzația ca te susțineau, că sunt empatici. Însă era doar de fațadă. Odată ajunși în Thailanda, lucrurile au început să se schimbe, puțin câte puțin”, a mai spus concurenta care a participat la Insula Iubirii în sezonul doi.

Mulți fani s-au întrebat dacă nu cumva în cele șapte sezoane, ținând cont și de profilul emisiunii, Radu Vâlcan nu ar fi călcat strâmb. Însă nicio ispită nu a făcut afirmații în acest sens, dar numele lui apare totuși în scandal. Prezentatorul nu a dorit să facă niciun fel de comentariu pe acest subiect.

„Ceea ce se dorea o experiență inedită s-a transformat rapid într-un coșmar, spun concurentele și ispitele care au vorbit cu reporterul Libertatea. Emisiunea a exploatat permanent participanții pe parcursul celor șapte sezoane de activitate, acuză femeile. Și bărbații au avut parte de episoade de abuz”, spun cei de la Libertatea care publică mai multe declarații ale fetelor care au participat la acest reality show difuzat de Antena 1.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate