News

Cine minte? Antena 1 îngroapă PRO TV pentru prima dată! Irina Fodor este motivul principal

Cine minte Antena 1 îngroapă PRO TV pentru prima dată Irina Fodor este motivul principal

Irina Fodor a fost mult timp angajata PRO TV-ului. Aceasta a fost reporter în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, iar apoi a fost co-prezentatoare a unor emisiuni de top ca Vocea României sau Ninja Warrior. Când Gina Pistol a rămas însărcinată și a intrat în concediu de maternitate, ea a migrat la Antena 1 și a devenit vedeta principală a postului.

Irina Fodor a prezentat Asia Express, Chefi la Cuțite, Chefi fără limite, Dancing on Ice: Vis în doi, iar acum este gazda America Express. Aceasta își promovează emisiunea unde este prezentatoare din plin și le mulțumește fanilor că au dus producția pe locul 1 în topul audiențelor.

Antena 1 a anunțat oficial că America Express a fost duminică seara lider de piață.

„Așadar, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, și a obținut, în intervalul difuzării emisiunii (20:00-23:36), o audiență medie de 9.1 puncte de rating și o cotă de piață de 26.3%.

La orașe, emisiunea a dominat concurența cu 8 puncte de rating și 19.9% cotă de piață. Și la nivel national, Antena 1 s-a impus ca lider de audiență, cu 7.9 puncte de rating și 18.9% cotă de piață”, este anunțul oficial al postului.

PRO TV o contrazice pe Irina Fodor și Antena 1

Doar că cei de la PRO TV susțin că și ei s-au clasat pe primul loc cu filmul de duminică. Așadar cine minte și care sunt cifrele reale de audiență?

„Filmul PRO a condus sâmbătă și duminică seară topul preferințelor telespectatorilor. Sâmbătă, în intervalul orar 19:58 – 22:18, Terminator: Destin întunecat a înregistrat 9.1 puncte de rating și 25.6% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a înregistrat 5.1 puncte de rating și 14.2% cotă de piață.
Duminică, în intervalul orar 19:58 – 22:01, Taken 3: Teroare în L.A. a înregistrat 9.3 puncte de rating și 22% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD”, transmit și cei de la PRO TV.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate