News

Acuzații grave la adresa PRO TV legat de Survivor România. Ce se întâmplă în spatele ușilor închise. Totul a fost făcut public

Acuzații grave la adresa PRO TV legat de Survivor România. Ce se întâmplă în spatele ușilor închise. Totul a fost făcut public

Producătorii Survivor România, dar și cei de la PRO TV sunt extrem de supărați că Viperele Vesele, un cont anonim de Instagram, publică regulat rezultatele jocurilor înainte să fie difuzate pe post, dar și alte informații din culise. Se pare că s-ar fi făcut și o ședință pentru a dezbate situația.

Viperele Vesele susțin că cei de la PRO TV încearcă să raporteze și să închidă pagina lor de Instagram, pentru a opri acest fenomen. De precizat că acest cont nu se reduce doar la a scris despre Survivor România, ci și despre multe alte emisiuni de divertisment.

Și producătorii Mireasa de la Antena 1 au încercat să afle cine se ascunde în spatele contului pentru că informațiile publicate aici le-au creat mari probleme. Momentan nimeni nu știe dacă este o singură persoană în spatele acestui cont sau mai multe. Cert este că există o comunitate puternică în jurul contului, care urmărește postările și cere informații din culise.

Viperele Vesele, acuzații grave la adresa PRO TV

Viperele Vesele au venit cu acuzații grave la adresa PRO TV, chiar într-un InstaStory în care au fost publicare numele noilor concurenți, dar și rezultatul jocului de luni seara.

„Jocul de luni, jocul pentru imunitate, la Survivor România 2023, va fi câștigat de Faimoși, cu scorul de 10-8.
Asa cum va anuntasem sambata, în exclusivitate, Mihai Zmarandescu și Crina Abrudan se vor alătura echipei Faimosilor, Alina Radi și Eduard Gogulescu se vor alătura echipei Războinicilor.

Luciana și Andrei Krisan câștiga colanele de imunitate.
În Consiliul de nominalizare, Alexandra Porkolab este propunerea de nominalizare colectivă a echipei Războinicilor, Luciana o nominalizează pe Alexandra Ciomag și Andrei Krișan o nominalizează pe Codruța.

P.S. Un mesaj pentru ProTV: mai ușor cu pianul pe scări, când vine vorba de amenințări la adresa paginii noastre! 😏
Cu acest prilej, ne manifestăm disponibilitatea de a lua parte prin videoconferință la ședințele acelea lungi și dese de lucru, care au ca temă informațiile postate de pagina de instagram Viperele Vesele”, este mesajul Viperele Vesele.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate