News

Andreea Bălan, înlocuită la America Express în ultimele ediții? Am aflat ce s-a întâmplat în finala reality show-ului prezentat de Irina Fodor

Andreea Bălan înlocuită la America Express în ultimele ediții Am aflat ce s-a întâmplat în finala reality show-ului prezentat de Irina Fodor

Andreea Bălan și-a dorit foarte mult să câștige reality show-ul America Express, prezentat de Irina Fodor. Ea a făcut echipă cu Andreea Antonescu și conform surselor ReviewPeBune.ro cele două au avut multe conflicte care nu au fost arătate la televizor pe parcursul competiției.

Motivul l-ar fi reprezentat sarcina Andreei Antonescu. Aceasta a acuzat stări de rău și a tot avut nevoie de ajutor din partea medicilor. Andreea Bălan i-a reproșat că nu i-a spus situația când au plecat spre America, însă prietena ei a insistat că nu a știut că va avea un copil.

În cazul în care s-ar fi știut acest lucru, atunci Andreea Bălan ar fi plecat cu Petrișor Ruge în aventura vieții ei și artista este destul de convinsă că ar fi și câștigat. Sursele noastre ne-au dezvăluit că la final ea și Andreea Antonescu s-au clasat pe locul 2, după Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

De ce a vrut să plece acasă Andreea Bălan

Andreea Bălan a avut și un moment în care a dorit să plece acasă. Aceasta a mărturisit în presă că dorul de fiicele ai a fost foarte apăsător și din această cauză era la un pas să renunțe la tot. În realitate, s-a supărat foarte tare din cauza sarcinii Andreei Antonescu și a considerat că nu mai are șanse să câștige show-ul și atunci totul devine degeaba.

Într-un final, după discuții cu producătorii, totul a mers mai departe. Andreea Bălan nu a dorit să-și strice relațiile cu cei de la Antena 1, mai ales că are mai multe contracte în desfășurare. Ea este jurat la Te cunosc de undeva, încă de la prima ediție și mai nou va fi invitată și la iUmor, doar pentru o ediție momentan.

 

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate