News

Cine este de fapt Maria Manole, cea care le-a fost nașă lui Smiley și Ginei Pistol! Este extrem de celebră, doar că și-a schimbat numele

Cine este de fapt Maria Manole cea care le-a fost nașă lui Smiley și Ginei Pistol Este extrem de celebră doar că și-a schimbat numele

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit sâmbătă, 27 mai, după aproape șapte ani de relație. Puțini au fost cei care au crezut în povestea lor de iubire, dar iată că într-un final cei doi și-au spus DA atât în fața ofițerului stării civile, cât și a preotului. Alături de ei a fost și fetița lor în vârstă de doi ani, Josephine.

Nașii de cununie au fost doi buni prieteni, Maria și George Manole, aceiași care le-au botezat și micuța și care au avut același rol și pentru Adela Popescu și Radu Vâlcan.

Numele Maria Manole nu spune foarte multe și asta pentru că ea a devenit cunoscută ca Maria Apostol, mâna dreaptă a lui Adrian Sârbu, în perioada în care acesta conducea PRO TV-ul. La acel moment ea avea funcția de directoare de PR a postului, însă influența ei era enormă.

De altfel, Maria Apostol este și fosta iubită a lui Adrian Sârbu, actual patron al Aleph News, Ziarul Financiar și Mediafax.

Cine este Maria Apostol, actuală Manole, nașa lui Smiley și a Ginei Pistol

După ce s-a schimbat managementul PRO TV, Maria Apostol și întreaga ei echipă de PR au fost concediate fără vreun motiv concret. A fost o revoltă în departament la acel moment, dar în cele din urmă atât ea, cât și colegele ei au fost nevoite să plece.

Maria Apostol a lucrat o perioadă ca director PR la Antena 3, iar apoi și-a fondat propria agenție de PR, Talentivity, unde lucrează împreună cu fostele colege de la PRO TV, care de altfel au și fost implicate în organizarea nunții lui Smiley cu Gina Pistol.

Maria Apostol este un nume foarte cunoscut în zona media și foarte respectat. Aceasta are în continuare influență foarte mare și își face job-ul din pură pasiune. Ea este căsătorită cu milionarul George Manole, fiul fostului director de la Arpechim Pitești, care acum are un business în domeniul sănătății.

Cei doi au împreună și un băiat, iar la nuntă deși toți ochii au fost ațintiți asupra lor, au fost niște prezențe destul de discrete.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate