News

Cine este cu adevărat Ștefania Stănilă de la Survivor România? Detalii neștiute până acum despre fosta gimnastă. Informații incendiare ies la lumină

Cine este cu adevărat Ștefania Stănilă de la Survivor România Detalii neștiute până acum despre fosta gimnastă. Informații incendiare ies la lumină

Ștefania Stănilă este una dintre concurentele de la emisiunea ”Survivor România” din acest an. Ea face parte din echipa Faimoșilor, iar noi detalii despre ea au ieșit la iveală.

Ștefania Stănilă s-a născut în comuna Aninoasa din județul Hunedoara la data de 27 decembrie 1997. Tânăra în vârstă de 26 de ani a fost gimnastă și a făcut parte din Lotul Național al României. Mai mult, ea a fost colegă cu Larisa Iordache și cu Sandra Izbașa.

Ștefania Stănilă a pornit pe drumul sportului de la vârsta de 6 ani, atunci când a pășit în sala școlii din Deva. De atunci, ea a câștigat numeroase medalii și premii naționale și internaționale.

În anul 2014, ea a câștigat medalia de aur la Campionatul European, proba pe echipe. Cu doi ani înainte, Faimoasa a obținut medalia de bronz pe echipe și medalia de argint la sărituri la Bruxelles.

În Campionatul din 2014, Ștefania Stănilă a fost cea mai tânără participantă, după retragerea Ralucăi Haidu.

Ștefania Stănilă are un alt job acum

Concurenta de la emisiunea ”Survivor România” din acest an și-a încheiat cariera sportivă, dar lucrează acum ca și antrenor personal. Ea este și antrenoare de gimnastică artistică la un club sportiv din Cluj-Napoca.

Chiar dacă i-a plăcut sportul, nu s-a lăsat de școală. A absolvit Centrul Național de Formare și Perfecționare al Antrenorilor din București, iar acum este masterandă la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul UBB Cluj Napoca, specializarea sport și performanță motrică în gimnastică.

”Îmi doresc din suflet să câștig această competiție. Parcă deja mă văd în finală. Faptul că am făcut gimnastică timp de 13 ani este un mare atu. Clar o să mă ajute mult mai mult în competiție. O latură ascunsă nu cred că există neapărat… sunt o persoană bună și mă integrez în orice grup.

Acolo, dacă o să fac și foamea, poate o să fiu recalcitrantă, nu știu cum o să reacționez. Merg într-un mediu nou, cu oameni noi și, la un moment dat, inevitabil o să apară dramele.

Am crescut destul de greu, eu am plecat la 6 ani de acasă, am stat departe de părinți. Când aveam 9 ani, tatăl meu a murit. El a fost motivația să continui cu sportul”, spunea ea înainte de competiție.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate