News

Am aflat cu ce se ocupă de fapt Andrei Neagu de la Survivor România în viața de zi cu zi? NU este actor! PRO TV a mințit! Motivul real pentru care a fost eliminat acum

Am aflat cu ce se ocupă de fapt Andrei Neagu de la Survivor România în viața de zi cu zi NU este actor PRO TV a mințit Motivul real pentru care a fost eliminat acum

Războinicul Andrei Neagu a fost eliminat miercuri seara de la Survivor România. De profesie actor, tânărul studiază în prezent și Arhitectura, fiind pasionat de tot ceea ce înseamnă design. El a fost nominalizat de către colegii lui să plece acasă de fiecare dată când echipa albastră a pierdut imunitatea.

Motivul a fost unul obiectiv: Andrei Neagu era unul dintre cei mai slabi concurenți. El a intrat pe traseu de 23 de ori în cinci săptămâni și a reușit doar 4 victorii. Era preferatul Faimoșilor și asta pentru că de obicei toată lumea reușea să aducă punct împotriva lui. Plecarea lui din show întărește practic echipa Războinicilor.

Andrei Neagu de la Survivor România are 24 de ani și acasă îl așteaptă prietena lui Roxana, o superbă blondă cu ochii albaștri cu care a călătorit peste tot. Cei doi par foarte uniți, dar nu este clar dacă formează un cuplu clasic, mai ales că tânărul s-a arătat a fi extrem de libertin. Rămâne de văzut cum va evolua relația lor după întoarcerea lui din Republica Dominicană.

Cu ce se ocupă de fapt Andrei Neagu de la Survivor România?

Andrei Neagu a fost foarte apropiat de Andreea Moromete, cu care a și dormit seară de seară, iar camerele de supraveghere i-au surprins în momente destul de intime. Așa că nu se știe cum va privi Roxana această poveste.

Andrei Neagu își dorește foarte mult să ajungă cât mai popular pe rețelele de socializare și să poată câștiga bani din asta. El visează să devină actor și așa a și fost prezentat de către cei de la PRO TV. În realitate, Războinicul de la Survivor România a avut un singur rol secundar în viața lui într-un film și lucreză încă de acum 2 ani ca agent imobiliar.

“Nu vreau să văd tristețe pe fața nimănui. Mai ales a familiei de aici. Nici din partea familiei de acasă. Cei care m-au urmărit și m-au susținut în toată perioada asta frumoasă. Voi sunteți o perioadă frumoasă! Voi sunteți oameni frumoși, de la care am avut de învățat. E un moment pe care deși l-am amânat de două și jumătate aș putea zice, a venit momentul în care nu l-am mai putut amâna. Mă bucur foarte tare că planurile noastre de Survivor nu se termină în acest show minunat”, a spus Andrei Neagu la plecarea din show.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate