News

Christian Tour lansează cele mai frumoase și ieftine vacanțe în MAROC, noua destinație vedetă, preferată de turiștii din întreaga lume. Prețurile sunt foarte reduse, dacă rezervați de acum

Christian Tour lansează cele mai frumoase și ieftine vacanțe în MAROC noua destinație vedetă preferată de turiștii din întreaga lume. Prețurile sunt foarte reduse dacă rezervați de acum

După succesul înregistrat cu Iordania, în urmă cu un an, Christian Tour vine pe piață cu o nouă destinație vedetă, din categoria Once in a lifetime (O dată în viață), MAROC. Vizitată anual de zeci de milioane de turiști din întreaga lume, această țară specială nu a fost suficient promovată în România, până acum.

Vacanțele în această destinație erau destul de scumpe și foarte rar mai apărea către un charter din București. Christian Tour vine acum pe piață cu patru variante de vacanțe în Maroc, la prețuri foarte mici, oferind o gamă largă de servicii.

Zborul va fi în sistem charter și este de aproximativ 4 ore și jumătate. Urmează apoi șapte nopți petrecute în diverse locații din Maroc, unde veți vizita alături de un ghid profesionist cele mai interesante atracții turistice. Primii turiști vor pleca spre Maroc pe 30 septembrie, iar charterele vor fi săptămânale.

Dacă vă rezervați vacanța de acum, prețurile pornesc de la 675 de euro de persoană și sunt promoționale. Mai târziu, acestea vor mai crește, însă chiar și așa sunt extrem de mici pentru condițiile asigurate.

Maroc – un cadou pentru turiștii români

Cristian Pandel, patronul Christian Tour a promis că în fiecare an va veni cu o surpriză de acest tip pentru turiștii români. Mai exact experiențe unice, de povestit nepoților, la prețuri foarte accesibile. De altfel trebuie menționat că de ani buni, Christian Tour ocupă locul 1 detașat în topul agențiilor de turism din țara noastră.

Evenimentul exclusivist de lansare a acestui nou proiect cadou pentru turiști a avut loc în compania Ambasadorului Extraordinar şi Plenipotenţiar al Regatului Maroc, E.S. Dl. Hassan Abouyoub, care a și fost ministru al Turismului în această țară în trecut. El și-a arătat aprecierea și sprijinul pentru Christian Tour și a lăudat inițiativa companiei de a organiza vacanțe spre această superbă destinație.

„Descoperă Misterele Orientale în țara luxului și a diversității amețitoare începând cu 30 septembrie! De la piețe impresionante pline de condimente până la basmul celor 1001 de nopți.. aici totul este o explozie de culoare, autenticitate și tradiție! Maroc te va încânta cu deserturi infinite ce ascund oaze spectaculoase și orașe imperiale cu o arhitectură vibrantă.”, este mesajul celor de la Christian Tour.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate