News

Adio Simona Halep! Toni Iuruc a înlocuit-o deja cu o altă blondă superbă. Nimeni nu se aștepta la ea. Imagini interzise cu cei doi

Adio Simona Halep Toni Iuruc a înlocuit-o deja cu o altă blondă superbă. Nimeni nu se aștepta la ea. Imagini interzise cu cei doi
Simona Halep și Toni Iuruc la petrecerea de cununie civilă. Foto: DigiSport

Coșmarul continuă pentru Simona Halep. Deși era pregătită să intre pe teren la Australian Open, iată că nici măcar la turneele arabe din luna februarie nu poate participa și asta pentru că suspendarea pentru dopaj este încă activă. Avocații o asiguraseră că lucrurile se vor rezolva, dar se pare că Ion Țiriac a avut din nou dreptate când a spus că juriștii angajați de marea campioană doar o duc cu vorba.

Între timp, fostul ei soț, Toni Iuruc și-a refăcut deja viața. Acesta iese periodic în cluburi și este mereu înconjurat de femei frumoase. Și dacă în urmă cu mai puțin de o lună a mers acasă cu o brunetă misterioasă, acum paparazii de la CanCan l-au surprins în compania unei blonde, care în mod cert la cucerit definitiv, dacă analizăm imaginile în care au fost surprinși cei doi.

Simona Halep continuă să fie suspendată

Toni Iuruc refuză să discute cu presa despre viața lui sentimentală. El a și negat o perioadă de timp divorțul de Simona Halep, doar că sportiva a vrut să tranșeze rapid lucrurile și a mers imediat la notar pentru a deveni o femeie liberă. Planul ei era să se mute în Franța, aproape de antrenorul său, Patrick Mouratoglou.

Întreaga presă a scris că românca s-ar fi îndrăgostit de el și de aceea a și luat-o complet razna. Ea și-a dat afară toți colaboratorii apropiați și a ales să meargă doar pe mâna francezului. O greșeală imensă, pe care o plătește acum.

Simona Halep nu a mai jucat niciun meci oficial de la US Open, din vară, când a și pierdut în primul tur. S-a operat apoi la nas și când să revină pe teren, a primit suspendarea pentru dopaj care s-ar putea prelungi chiar și la 2-4 ani, ceea ce ar însemna final de carieră pentru fostul lider mondial.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate