News

Ce vârstă are de fapt Cătălin Bordea de la America Express. Este extrem de tânăr. Ce studii are la bază acesta și cine este superba lui soție

Ce vârstă are de fapt Cătălin Bordea de la America Express. Este extrem de tânăr. Ce studii are la bază acesta și cine este superba lui soție
14 feb. / 08:00

Cătălin Bordea și Nelu Cortea fac o echipă pe cinste la America Express. Cei doi reușesc să ajungă mai mereu primii la Irina Fodor, în ciuda Andreei Bălan și Andreei Antonescu. 

Ce știm însă despre Cătălin Bordea? În afara faptului că poate amuza pe oricine, în orice clipă, viața comediantului este una cât se poate de interesantă.

Cătălin Bordea are 38 de ani și s-a făcut remarcat în primă fază pentru rolul de coprezentator la o emisiune, iar mai apoi, datorită show-urilor de stand-up Comedy pe care le susține.

S-a părea că acesta a știut de mic ce își dorește, drept urmare, la capitolul studii, Cătălin Bordea este actor, el absolvind Universitatea Națională de Artă Teatrală şi Cinematografică.

După ce a terminat facultatea, concurentul de la America Express a debutat în lumea show-bizului, însă tot comedia a rămas mare lui dragoste, așa că stand-up-ul a câștigat.

Cine este soția lui Cătălin Bordea de la America Express

La capitolul viață personală, Cătălin Bordea este căsătorit cu Livia Bordea, iar relația lor este una cât se poate de frumoasă. Actorul povestea la un moment dat că s-a îndrăgostit de zâmbetul soției sale.

O privea din umbră pe internet, iar mai apoi, cei doi au ajuns să se cunoască și față în față, iar mai apoi lucrurile au mers de la sine.

„Când m-am îndrăgostit de ea, m-am îndrăgostit de zâmbetul ei. Îţi umple ziua, îţi da energie când începe să zâmbească. Mă energiza pe vremea când eram cu altcineva. E foarte ruşinos! Mă energiza uitându-mă la pozele ei”, spunea Bordea, în urmă cu ceva vreme, la Antena Stars.

Cătălin Bordea urma să plece cu Livia la America Express, ea fiind cea care i-a propus acest lucru soțului ei, însă iată că în final, tânăra s-a răzgândit, iar partenerul actorului a fost Nelu Cortea.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate