News

Banca Transilvania, cea mai bună veste pentru clienți. Toți vor vrea să își deschidă cont aici. Cu cu ofertă au venit pe piață

Banca Transilvania cea mai bună veste pentru clienți. Toți vor vrea să își deschidă cont aici. Cu cu ofertă au venit pe piață

Banca Transilvania a făcut un anunț important pentru clienții băncii și nu numai. Totul are legătură cu creditele ipotecare.

Banca Transilvania, prima bancă din România din punct de vedere al activelor, a introdus un pachet de credite ipotecare/refinanțare care prezintă o dobândă atractivă de 5,90%. Această dobândă fixă se aplică pe o perioadă inițială de 5 ani și este aplicabilă atât creditelor noi, cât și refinanțărilor de la alte bănci. Oferta promoțională de credite ipotecare rămâne valabilă până la data de 14 iunie.

Pe fondul creșterii ratelor dobânzilor care au afectat piața creditelor ipotecare, băncile fac eforturi pentru a o revitaliza. În martie 2023, rata medie a dobânzii pentru creditele ipotecare noi din sistemul bancar a urcat la 8,37% în lei, depășind nivelurile sub 8% observate în 2022 și marca de 4% înregistrată în decembrie 2021.

Oferta de la Banca Transilvania este valabilă numai pentru clienții băncii

Instituția bancară a introdus oferta Good Vibes Only, care presupune o dobândă fixă de 5,90% pe o perioadă inițială de 5 ani la creditele ipotecare noi. Această ofertă este disponibilă pentru clienții care își încasează veniturile aici sau aleg să își refinanțeze creditele de la alte bănci la Banca Transilvania.

După perioada inițială cu dobândă fixă, rata dobânzii devine variabilă, pe baza IRCC (Indicele prețurilor de consum din România) plus 2,5 puncte procentuale, scrie zf.ro.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate