Economie

Banca Transilvania închide definitiv Raiffeisen Bank la 6 luni de la scandalul Schengen? Anunț pentru toți cei care au conturi la orice bancă din România

Banca Transilvania închide definitiv Raiffeisen Bank la 6 luni de la scandalul Schengen Anunț pentru toți cei care au conturi la orice bancă din România

Banca Transilvania este lider de piață în sectorul bancar, iar planurile sunt să atragă un număr și mai mare de clienți. Raiffeisen Bank a investit enorm în marketing în ultima perioadă, dar rivalii de la BT vin cu o ofertă care efectiv închide banca austriacă, metaforic vorbind. 

În timp ce Raiffeisen Bank și BCR fac eforturi majore pentru a-și păstra clienții, având în vedere scandalul Schengen de acum ceva timp, iată că nici Banca Transilvania nu se lasă mai prejos.

De această dată, instituția bancară vine cu o ofertă dificil de refuzat. Mulți clienți s-ar putea să fie tentanți să treacă la această bancă numai din cauza beneficiilor pe care le vor avea.

Și totuși ce oferă Banca Transilvania? Vorbim despre o oporunitate pentru clienții care preferă să facă banking prin telefon și doresc să călătorească în siguranță.

Este vorba despre asigurarea Groupama prin BT Pay. Conform anunțului făcut de reprezentanții băncii, aceasta poate fi obținută 100% online. Mai mult de atât, durează doar două minute acest proces.

Banca Transilvania, ofertă unică în România pentru clienții săi

Referitor la modul în care funcționează această facilitate, ea va fi disponibilă gradual, în decurs de aproximativ două săptămâni, pentru toți utilizatorii aplicației BT Pay.

Trebuie spus că o astfel de opțiune este unică pe piața românească. Astfel, nicio altă instituție bancară din România, cu atât mai puțin Raiffeisen Bank ori BCR nu o pot oferi clienților.

Aceasta este lansată prin parteneriatul dintre Banca Transilvania și Groupama și acoperă un număr nelimitat de călătorii în străinătate sau în România, pe o perioadă de un an.

Cât costă o astfel de asigurare? Vorbim despre un tarif similar pentru prețul pe o asigurare săptămânală. Iar pentru că se apropie vacanța de vară, cu siguranță mulți români vor fi tentați să opteze pentru o astfel de oferă.

Acest lucru ar aduce Băncii Transilvania numeroase avantaje spre deosebire de alte instituții bancare prezente în România. Rămâne de văzut ce se va întâmpla mai departe.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate