News

Au apărut imagini cu Irina Fodor complet goală. Detalii neștiute despre prezentatoarea America Express. Nimeni nu și-ar fi imaginat

Au apărut imagini cu Irina Fodor complet goală. Detalii neștiute despre prezentatoarea America Express. Nimeni nu și-ar fi imaginat
21 mart. / 17:33

Irina Fodor așa cum nimeni nu și-ar fi imaginat-o vreodată. Și nu este un titlu de cancan. Prezentatoarea de la America Express a lăsat pe toată lumea mască după ce a postat pe pagina ei de Instagram două fotografii cu ea complet goală în cadă. E drept că nu a lăsat să se vadă totul, dar imaginația internauților a luat-o imediat razna.

Irina Fodor a plecat la munte pentru a se relaxa câteva zile, probabil împreună cu soțul ei, Răzvan Fodor și fiica lor. Aceasta are o imagina de persoană pudică, blândă, cuminte și foarte profesionistă, așa că fotografiile cu ea goală în cadă au stârnit multe reacții, unele de-a dreptul exagerate în sensul rău.

Irina Fodor are doar 33 de ani, deși mulți cred că este mai în vârstă. Dar nu, ea s-a căsătorit foarte devreme cu Răzvan Fodor, când avea doar 22 de ani și au avut imediat și un copil. Cei doi erau deja împreună de mult timp și s-au cunoscut pe platourile Buftea, unde ea făcea figurație, iar el era unul dintre cei mai râvniți bărbați din România, care încheiase nu demult relația cu celebra Catrinel Menghia.

Irina Fodor, goală în cadă! Fanii nu au primit bine fotografiile

Irina Fodor s-a dedicat mult timp doar fetiței, dar apoi s-a angajat la PRO TV ca reporter și a primit și rolul de co-prezentatoare la Ninja Warrior și un sezon Vocea României.

De aproape doi a devenit una dintre principalele vedete ale Antena 1. Ea a prezentat Asia Express, Chefi fără limite, Chefi la Cuțite, Dancing on Ice: Vis în doi și acum și America Express.

Cum Gina Pistol și-a anunțat demisia, sunt mari șanse ca ea să-i lua locul definitiv la emisiunile pe care iubita lui Smiley le prezenta. Este posibil și ca producătorii Antena 1 să dorească să încerce vedete noi, care să ceară puțini bani și să atragă și public.

Conform surselor RewiewPeBune.ro motivul pentru care Gina Pistol a decis să renunțe la colaborarea cu trustul Intact au fost banii, ea câștigând sume enorme din imagine. Salariul de la Antena 1 nu a mulțumit-o, așa că încurajată și de Smiley a ales să se retragă, dar este posibil să apară în curând la PRO TV.

 

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate