News

Câte clase are de fapt Gina Pistol. E jenant! Chiar si asa, iubita lui Smiley a ajuns să lucreze pe sume colosale

Câte clase are de fapt Gina Pistol. E jenant Chiar si asa iubita lui Smiley a ajuns să lucreze pe sume colosale
21 feb. / 07:33

Gina Pistol trăiește o viață de vis în adevăratul sens al cuvântului. Vedeta formează un cuplu cu un Smiley, colaborează cu Antena 1 și de asemenea, câștigă sume consistente și din contractele de imagine.

La cei 40 de ani, viața este mai frumoasă ca oricând pentru Gina Pistol. Visurile pe care le avea când erau mică au devenit realitate, dacă stăm să ne uităm la trecutul ei.

Gina Pistol provine dintr-o familie destul de modestă din județul Teleorman. Părinții eu s-au despărțit, iar tatăl său nu a fost deloc implicat în creșterea sa, ci din contră, se zvonea că ar fi fost și un om violent.

La capitolul studii, Gina Pistol nu a excelat, asta în ciuda faptului că acum câștigă zeci de mii de euro. Vedeta de la Antena 1 a urmat cursurile Școlii de Arte și Meserii, iar după finalizarea liceului s-a angajat ca vânzătoare în Roșiorii de Vede.

Fiind ambițioasă, acesta și-a dorit să ajungă la București, unde s-a angajat la un magazin de lux. Clienții de acolo au admirat-o și i-au recomandat să pozeze în Playboy și asta s-a și întâmplat.

Câți bani câștigă, de fapt, Gina Pistol

După aparițiile incendiare de acolo, Gina Pistol a început să colaboreze cu nenumărate televiziuni, a avut relații cu fel de fel de bărbați celebrii, iar ultima este cea cu Smiley.

La capitolul venituri, Gina Pistol încasează mii de euro din contractele de imagine, dar și din postările plătite de pe Instagram. De asemenea, vedeta este plătită bine și de cei de la Antena 1, pentru postul de prezentatoare de la Chefi la Cuțite.

Și pentru America Express Gina Pistol ar fi fost recompensată pe măsură. Zvonurile spuneau că vedeta ar fi încasat un salariu de 18.000 de euro pe lună pentru filmări, deci după un sezon întreg pleca acasă cu aproximativ 45.000 de euro.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate