News

Tătuțu, George Mihăiță este viu sau mort? Detalii despre noul sezon CLANUL. Lovitură pentru Irina Fodor și America Express

Tătuțu George Mihăiță este viu sau mort Detalii despre noul sezon CLANUL. Lovitură pentru Irina Fodor și America Express

Începe sezonul 2 din CLANUL. Serialul de pe PRO TV nu va mai fi lunea ca până acum, ci duminica, la mare concurență cu America Express, reality show prezentat de Irina Fodor. Va fi un test important pentru producția regizată de Anghel Damian. Theo Rose va continua să apară în serial, chiar dacă este însărcinată.

Nu se știe ce se va întâmpla, însă cu Tătuțu, interpretat magistrat de George Mihăiță. Bebe Măcelaru a fost împușcat la finalul primului sezon și părea că a murit. Însă cum va arăta CLANUL fără cel mai interesant personaj? Tocmai de aceea mulți sunt de părere că acesta va reveni în prim plan după primele episoade.

Anghel Damian a oferit câteva detalii despre noul sezon care va debuta la PRO TV chiar pe 20 februarie. Până acum, serialul a avut o audiență destul de bună, dar sub VLAD și mult sub Las Fierbinți. De la sezonul 2 se așteaptă și mai mult, dar concurența venită de la America Express ar putea crea probleme foarte mari și s-ar putea ca pelicula să se încheie.

Tătuțu e viu sau mort?

„Sunt enorm de multe lucruri care se întâmplă. Fanii să se aştepte la o rezolvare a ecuaţiei: „Tătuţu e viu sau mort?”, după care o să avem parte de personaje noi care sunt extrem de cărnoase, actori fabuloşi: Elvira Deatcu, Maria Obretin, Dan Condurache.

Aceştia intră şi modifică cu totul direcţia poveştii noastre. Fanii să se aştepte la cea mai bună performanţă actoricească de pe un serial drama-action din România, de departe. Să se aştepte la o imagine extraordinară, avem acţiune, dramă, momente de comedie, emoţie. E un serial complet.”, a spus Anghel Damian.

Lia Bugnar, fosta lui iubită este scenarista principală a serialului. Chiar dacă partenerul ei de viață urmează să aibă un copil cu Theo Rose, asta nu i-a afectat deloc munca și cu siguranță a făcut din nou o treabă excelentă.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate