News

Andreea Raicu este însărcinată la 45 de ani? Cine ar fi tatăl copilului. El este mult mai tânăr decât ea

Andreea Raicu este însărcinată la 45 de ani Cine ar fi tatăl copilului. El este mult mai tânăr decât ea

Andreea Raicu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Chiar dacă nu mai apare la TV, asta nu înseamnă că vedeta nu are în continuare o multitudine de fani.

De când nu mai apare atât de des pe micul ecran, Andreea Raicu și-a mutat activitatea în mediul online. Și-a creat o adevărată comunitate de fani pe internet, iar viața i s-a schimbat complet.

Fosta prezentatoare TV ține acum cursuri de nutriție, frumusețe, fashion și dezvoltare personală. Andreea Raicu a intrat și în afaceri, ea având un business cu articole vestimentare și accesorii.

Recent, vedeta a făcut o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, acolo unde câțiva fani i-au pus o întrebare la care nu se aștepta.

Andreea Raicu vrea să devină mamă

Andreea Raicu a fost întrebată dacă este însărcinată, iar ea a răspuns că nu, dar că și-ar dori să fie.

Nu este prima dată când fosta prezentatoare TV vorbește despre acest subiect și spune că și-ar dori să rămână însărcinată.

”Știi care e visul meu? Visul meu este să rămân însărcinată și să nu știe nimeni până când nasc. Pentru că vreau să fie pentru mine, nu vreau să fie pentru nimeni altcineva.(…) Poate o să am o burtică foarte mică, ca mama, care până la șase luni nu și-a dat lumea seama că este însărcinată. Sau ca Anca Serea sau Dana Rogoz”, declarase vedeta într-o emisiune mai veche.

Ultimul bărbat cu care fosta prezentatoare TV a fost împreună a fost văzută în ipostaze intime a fost tânărul milionar Matei Stratan, care are un copil și cu celebra Mădălina Ghenea. El are 33 de ani.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate