News

Probleme grave pentru Anca Serea! Vedeta este din nou în spital. Ce boală are aceasta

Probleme grave pentru Anca Serea Vedeta este din nou în spital. Ce boală are aceasta

Anca Serea are din nou probleme de sănătate. Îndrăgita vedetă a ajuns din nou la spital, aceasta trecând printr-o perioadă destul de proastă.

Anca Serea are o comunitate destul de mare în mediul online, iar vedeta îi ține la curent pe fanii ei cu tot ce se întâmplă în viața sa. Recent, bruneta i-a speriat din nou pe cei care o urmăresc în mediul online și asta din cauză că a ajuns din nou la spital.

Soția lui Adi Sînă a publicat pe Instagram o imagine în care se poate vedea că are o perfuzie pe mână. Mai apoi, ea a mai publicat o imagine pe rețelele de socializare cu niște medicamente, iar la rubrica descriere le-a mulțumit vecinilor pentru ajutor. Așadar, Anca Serea nu est în cea mai bună formă a sa.

Frumoasa brunetă nu a explicat ce se întâmplă și de ce îi este rău, însă ea nu e singura din familie care nu este pe picioare. Moise, unul dintre copiii vedetei, nu se simte bine din cauza gripei.

Anca Serea nu se simte bine, iar fiul ei este în aceeași situație

Fiul frumoasei Anca Serea a răcit și a avut dureri de gât destul de puternice. Deși a primit tratament, vedeta a decis să apeleze și la un leac băbesc, iar pentru o perioadă lucrurile au mers bine.

La momentul respectiv, vedeta a împărtășit leacul băbesc cu cei din mediul online, spunându-le internauților că răceala celui mic a venit în momentul în care familia se pregătea să meargă la munte.

”Nu știu cum s-a întâmplat, dar Moise a răcit din nou. (…). Am început să îi administrez un tratament și după cum ați văzut, doamna asistentă a fost pe la noi și mi-a recomandat printre alte medicamente și acest leac băbesc și știți ce am făcut?

Am ras un cartof și am pus puțin alcool sanitar și voi pune pe piept (…) Ceapă cu miere o să îi mai fac sau ridiche cu miere”, le spunea Anca Serea fanilor.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate