News

Anamaria Prodan revine în televiziune! Cu ce post a semnat și ce emisiune va prezenta. Totul începe chiar săptămâna viitoare

Anamaria Prodan revine în televiziune Cu ce post a semnat și ce emisiune va prezenta. Totul începe chiar săptămâna viitoare

Anamaria Prodan spune că este mai fericită și mai liniștită ca niciodată și anunță din nou planuri mari. După ce a încercat să investească în fotbal și apoi și în televiziunile Realitatea Star și Realitatea Sportivă, acum impresara a dezvăluit că ar fi semnat pentru un nou proiect de mare impact.

Anamaria Prodan a fost prezentă la un eveniment de fashion, prilej cu care a dat mai multe interviuri presei. Ea a povestit și despre cei trei copii ai săi. Bebeto va pleca în SUA la o academie de fotbal, Sarah va merge la lotul național de baschet, iar Rebecca va pleca și ea tot în Statele Unite ale Americii.

Despre relația cu Laurențiu Reghecamf are numai cuvinte de laudă. Spune că se înțelege foarte bine cu fostul ei soț, de când presa nu a mai intervenit în vieților lor. Și totuși nu trebuie uitat că Anamaria Prodan era cea care furniza informații către mass media și suna jurnaliștii tot timpul.

„Dar noi vorbim orice ține de copii, avem o relație fabuloasă, nu am mai avut niciun fel de problemă de când presa a dispărut așa din viața noastră a fost perfect. Discutăm orice, luăm deciziile împreună, totul este frumos, mulțumesc lui Dumnezeu!”, a declarat impresara pentru Playtech.ro.

Cu cine a semnat Anamaria Prodan

Anamaria Prodan anunță și un nou proiect, care pare a fi în televiziune. Nu a dat foarte multe detalii, dar ar fi vorba despre un reality show. În trecut, ea a avut o colaborare de acest tip cu Antena Stars, iar în urmă cu ceva timp a fost prezentatoare la PRO TV pentru emisiunea Gospodar fără pereche, care mereu era lider de audiență.

„Am bătut palma cu cineva, am niște proiecte foarte frumoase începând de săptămâna viitoare. Îi las pe ei să anunțe. Reality show, film, o să fie foarte frumos”, a mai spus impresara.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate