News

Am aflat cine vor fi cei doi concurenți de la Survivor All Stars trimiși la duel în această săptămână. PRO TV schimbă regulile jocului din nou

Am aflat cine vor fi cei doi concurenți de la Survivor All Stars trimiși la duel în această săptămână. PRO TV schimbă regulile jocului din nou

Această ediție a Survivor este fără doar și poate plină de surprize și răsturnări de situație. Imprevizibilul este la ordinea zilei și când vine vorba de reguli, care se schimbă cu o viteză amețitoare. Astăzi va avea loc jocul pentru imunitate, iar Faimoșii vor fi nimiciți de către rivalii Războinici.

Colanul de imunitate va fi adjudecat din nou de Ștefania Stănilă, cea mai slabă concurentă din echipa vedetelor. La duel vor fi trimiși, așa cum era de așteptat, Ana Maria Pal și Andrei Ciobanu. Nimic surprinzător până aici. Deși toată lumea se aștepta ca fostul Războinic să câștige, ei bine cea care în trecut i-a dat un cap în gură a reușit să se impună.

Nimic surprinzător până aici. Viperele Vesele a venit ca de fiecare dată cu dezvăluiri din culise și a dat asigurări că Andrei Ciobanu nu va pleca acasă. Acesta va fi eliminat de Ana Pal, dar echipa de producție decide să-l întoarcă din drum și să-l trimită înapoi la Războinici spre uimirea tuturor.

Viperele Vesele lovesc din nou

Așadar în această săptămână, teoretic nu vom avea parte de nicio eliminare la Survivor All Stars. Și dacă vă așteptați să vină unificarea, ei bine trebuie să mai aveți puțină răbdare pentru că mai întâi va mai fi trimis cineva acasă, tot în urma unui duel.

@viperele___vesele

Jocul de marți, jocul de recompensă, va fi castigat de Războinici, la ștafetă, cu scorul de 10-9.
Jocul de imunitate va fi câstigat de Razboinici, cu scorul de 10-3.
Colanul de imunitate va fi câștigat de Ștefania Stanila.
În Consiliu, echipa Faimosilor o va nominaliza pe Ana Pal și Ștefania îl va nominaliza pe Andrei Ciobanu.
Duelul va fi câștigat de Ana Pal și Andrei Ciobanu va fi eliminat, urmând să revină, la primul joc, în echipa Războinicilor, din motive doar de producție înțelese.
Al doilea joc de recompensă (o masa all inclusive), joc care se va difuza joi, va fi câștigat de echipa Faimosilor, cu scorul de 7-5.

@viperele__vesele„, este mesajul Viperele Vesele de pe Instagram.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate