News

Coșmar pentru Antena 1! Gafă de proporții pe post! Ce s-a întâmplat cu unul dintre cei 4 noi chefi de la Chefi la Cuțite? Chef Cătălin Scărlătescu jubilează

Coșmar pentru Antena 1 Gafă de proporții pe post Ce s-a întâmplat cu unul dintre cei 4 noi chefi de la Chefi la Cuțite Chef Cătălin Scărlătescu jubilează

Patronii de la Antena 1 sunt foc și pară după ce noul sezon Chefi la Cuțite nu reușește să se apropie de audiențele din trecut. Era firesc în contextul în care publicul era obișnuit cu figurile lui chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu. Un interes mai mic al publicului pentru emisiune înseamnă și mai puțini bani pentru post.

Probabil din acest motiv, Antena 1 a decis să mai intenteze încă o serie de procese celor trei foști jurați, ajungând acum la câte cinci fiecare. Iar coșmarul nu se oprește aici. O gafă a echipei de producție a dezvăluit deja un mare secret al emisiunii.

Noutatea acestui sezon vine și din faptul că doar trei din cei patru jurați ajung în etapa confruntărilor. Bucătarul cu cele mai puține amulete este eliminat din joc, iar Viperele Vesele a aflat deja despre cine este vorba. Cel care se bucură cel mai mult de toate problemele de la Antena 1 este cu siguranță chef Cătălin Scărlătescu care a avut deja o serie de replici acide la adresa managamentului televiziunii.

Cine este chef-ul eliminat de la Chefi la Cuțite

@viperele___vesele

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că, în sezonul 13 al emisiunii Chefi la Cuțite, dintre cei 4 chefi jurați, Chef Ștefan Popescu va fi cel care nu va avea echipă în etapa confruntărilor.
Informația ne-a fost reconfirmată încă din episodul 3 al acestui sezon, printr-o imensă gafă e echipei de montaj.

Mentionăm că aceste imagini, prin care se dezvăluiau toate punctajele și amuletele din acest sezon, au fost scoase/tăiate de pe Antena Play ulterior difuzării.”

@viperele___vesele

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate