News

Cine este de fapt Crina Abrudan, noua Faimoasă de la Survivor România. Ce vârstă are vedeta și cine este soțul ei extrem de celebru

Cine este de fapt Crina Abrudan noua Faimoasă de la Survivor România. Ce vârstă are vedeta și cine este soțul ei extrem de celebru
13 feb. / 19:00

Crina Abrudan intră pe traseu la Survivor România în echipa Faimoșilor. Cine este însă aceasta și ce vârstă are? A lucrat mai bine de un deceniu la Antena 1, însă a decis să demisioneze.

Crina Abrudan are 45 de ani, iar în urmă cu aproape zece ani avea o carieră la care mulți doar visau. Noua Faimoasă de la Survivor România a fost prezentatoare a știrilor sportive de la Antena 1 o bună perioadă de timp.

În 2013 însă, Crina Abrudan de la Survivor România a decis să își dedice timpul antreprenoriatului, așa că și-a dat demisia de la Antena 1 fără a se uita în urmă.

Din păcate însă, pandemia i-a cam dat planurile peste cap, așa că vedeta a început să accepte mai multe propuneri venite din partea televiziunilor. Anterior, Crina Abrudan a participat la emisiunea ‘Splash, vedete la apă’ și iată că acum o vedem la Survivor România.

Cine este soțul Faimoasei Crina Abrudan de la Survivor România

Cine este soțul vedetei? Crina Abrudan este căsătorită cu fostul fotbalist Gabi Popescu. Deși cei doi sunt împreună de mai bine de 13 ani, au decis să facă pasul cel mare de abia în 2017.

La un moment dat, Crina Aburdan de la Survivor România a vorbit despre cum și-a cunoscut soțul. Se întâmpla în 2008, prin luna martie, iar prietenii le-au fost de un real ajutor.

”Într-un an de 8 martie. Nu mai știu exact. 8 sau 1 martie, acum 13 ani, da, că în 2008 ne-am cunoscut. Aveam prieteni comuni. Știam după nume cine e, dar nu ne cunoșteam, nu știa cine sunt, pentru că el în ultimii ani fusese plecat din țară, era întors recent.

Eu ieșeam cu fetele, cu prietenele și colegele mele. Ne făcuserăm un obicei vinerea și după mai stăteam câteva ore că se dansa în restaurantul respectiv și acolo s-a produs”, povestea Crina Abrudan, în urmă cu ceva timp.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate