News

Ai contract cu ENEL, ENGIE sau cu Hidroelectrica? Sunt probleme mari. Trebuie să intrați pe această platformă. Toți clienții sunt vizați

Ai contract cu ENEL ENGIE sau cu Hidroelectrica Sunt probleme mari. Trebuie să intrați pe această platformă. Toți clienții sunt vizați

Fie că ai contract cu ENEL, ENGIE ori Hidroelectrica, este bine să știi ce se întâmplă. Sunt probleme mari, iar toți clienții trebuie să fie pregătiți.

ENEL România vine cu vești de ultimă oră pentru clienții săi. Pot ține cont de ele însă și cei care au contract cu ENGIE, E.ON sau Hidroelectrica.

Ce se întâmplă? Este vorba despre furturile de curent electric. În acest sens, a fost creată o platformă specială numită Stop Fraudă.

Clienții nu trebuie decât să între pe această platformă atunci când observă că în mod ilegal se fac conectări la rețele de distribuție ale grupului.

Cei de la ENEL precizează că platforma poate fi utilizată și pentru raportarea cazurilor în care se fac modificari pentru aparatura de distribuție.

ENEL, anunț extrem de important pentru toți clienții săi

În aceste cazuri, consumul de curent ajunge să fie măsurat greșit, iar facturile finale ajung să fie mai mici. Când ENEL va verifica aceste lucruri însă, unele persoane ar putea să se trezească că au de plătit sume imense.

Tocmai din acest motiv, este bine să fim vigilenți. Cu siguranță nimeni nu își dorește să fie victimă a ”furtului de curent” și să plătească în plus pentru alții.

Iar pentru cei care nu pot folosi platforma, ENEL arată pe site-ul oficial că o astfel de situație poate fi raportată și lat telefon, ori chiar pe mail.

Și pe site pot fi făcute sesizări, iar vestea bună este că această pot fi făcute în anonimat. Astfel, nu vor exista eventuale probleme pentru care poate mulți se tem.

Pe de altă parte. ENEL arată că într-o situație de sesizare anonima, nu putem fi contactati inapoi de angajati pentru clarificarea oricaror aspecte. Drept urmare, mai există și opțiunea de contact fara anonimizare, caz in care vom putea fi contactați de angajați companiei.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate