News

Ai cont la Banca Transilvania? Atunci sigur o să-ți faci de acum. Oferta pe care nimeni nu o poate refuza. Are legătură cu reducerile la energie

Ai cont la Banca Transilvania Atunci sigur o să-ți faci de acum. Oferta pe care nimeni nu o poate refuza. Are legătură cu reducerile la energie

Banca Transilvania a făcut un anunț important pentru clienții din România. Banca a lansat un nou pachet de soluții în ceea ce privește reducerile la energie.

Banca Transilvania intenționează să introducă o serie de inițiative menite să reducă cheltuielile cu energia. Acestea includ opțiuni de finanțare BT pentru panouri solare, un instrument online de economisire a banilor și oferte exclusive din partea partenerilor de program ai băncii. Obiectivul este de a sprijini antreprenorii cu preocupări ecologice care doresc să-și extindă afacerile în mod sustenabil prin generarea și utilizarea energiei verzi din surse regenerabile.

Banca Transilvania a anunțat că împrumutul pentru panouri fotovoltaice va fi fără comisioane până la sfârșitul anului, cu o perioadă de rambursare de până la 10 ani. Banca oferă o dobândă mai mică în comparație cu facturile de energie, iar în medie, investiția în panouri solare se amortizează în 5 ani.

Banca Transilvania are o inițiativă aliniată cu o strategie de sustenabilitate

În plus, Banca Transilvania pune la dispoziția clienților un instrument online care îi ajută să economisească bani.

Partenerii programului băncii oferă diverse servicii, precum monitorizarea consumului de energie, evaluarea soluțiilor tehnice, obținerea avizelor necesare, instalarea panourilor solare, conectarea la rețea a sistemului fotovoltaic (PV) și asigurarea securității investiției.

Această inițiativă este aliniată la strategia de sustenabilitate a Băncii Transilvania, care se concentrează pe creditarea ecologică și pe alocarea responsabilă a resurselor pentru a promova un impact pozitiv asupra mediului și pentru a sprijini antreprenorii.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate