News

Ai cont sau card la CEC Bank? Vine cea mai bună veste pentru clienți. Toți vor dori acest nou card cu super avantaje

Ai cont sau card la CEC Bank Vine cea mai bună veste pentru clienți. Toți vor dori acest nou card cu super avantaje

Dacă ești client CEC Bank și vrei să pleci în vacanță, ai grijă să cunoști bine ultima ofertă lansată de reprezentanții băncii, pentru că ți-ar putea fi de mare ajutor.

Cei care vor să plece în vacanță ar fi bine să profite de noua ofertă de la CEC Bank. Este vorba despre cardul ”VISA Multicurrency, care poate fi obținut 100% online, deci fără niciun drum la bancă.

Iar ce este cel mai interesant este că pentru acest timp de card nu există comisioane, iar clienții scapă de grijile privind schimbul valutar. Au un singur card în euro, dar și în lei alături de alte opt valute asociate.

Ce mai trebuie să știm despre cardul oferit de CEC Bank? Că poate fi virtual, dar și fizic. De asemenea, la fel ca și cardul de debit, acest card poate fi utilizat pentru plata contactless, iar clienții pot vedea în portofelele virtuale ce se întâmplă cu banii lor.

Oferta CEC Bank pentru clienții care vor în vacanță

Aplicația CEC app le pune la dispoziție acestora posibilitatea de a afla câți bani au mai pe card, care este cursul valutar, iar toate acestea sunt oferite fără niciun comision lunar e administrare.

Astfel, dacă vrei să profiți de această ofertă, mai bine te grăbești și ai o vacanță fără griji legate de partea financiară.

„Aplici 100% online pentru VISA Multicurrency – card în euro, lei și alte valute și îl obții cu ZERO drumuri la bancă.

Primești un card de debit virtual și un card fizic. Cardul virtual îl vei putea folosi de a doua zi din CEC app – mobile banking. Cu cardul virtual poți face plăti contactless direct de pe telefon, prin portofelele virtuale Apple Pay sau GPay. Cardul fizic îl vei primi în câteva zile, prin curier, la adresa indicată.

Îți oferim și acces gratuit la CEC app – mobile banking, ca să vezi câți bani ai pe card și să faci schimburi la curs valutar avantajos. Totul cu ZERO comision lunar de administrare”, este oferta CEC Bank.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate