News

Adio Viviana Sposub! Cu ce vedetă va prezenta Bursucu noua sa emisiune de pe Kanal D. Surprizele se țin lanț

Adio Viviana Sposub Cu ce vedetă va prezenta Bursucu noua sa emisiune de pe Kanal D. Surprizele se țin lanț

Viviana Sposub a încheiat ultima ediție Bravo, ai stil! pe locul 2, iar apoi cei de la Kanal D i-au oferit un post de prezentatoare. Mai exact, ea împreună cu Bursucu și George Tănase urmau să fie gazdele unui matinal. Și chiar au fost, doar că emisiunea a fost scoasă destul de repede din grilă din cauza audienței scăzute.

Viviana Sposub a plecat între timp în SUA, împreună cu George Burcea și își încearcă norocul acolo, pe la castinguri, însă fără prea mult succes momentan. Cert este că nu mai are contract cu Kanal D. Cel puțin nu în prezent.

După o absență destul de lungă, Bursucu revine în prim plan cu noua sa emisiune, care nu este chiar nouă de fapt pentru că are deja mai multe sezoane în spate, dar luase o pauză. Cea care-i va fi alături în show este Ana-Maria Barnoschi, ca și până acum, deși mulți s-ar fi așteptat ca cei de la Kanal D să vină cu ceva nou.

Ce spune Bursucu despre revenirea la Kanal D

Așadar “Roata Norocului” revine în atenția milioanelor de telespectatori cu noi ediţii ale emisiunii, în curând, la Kanal D!

“Surprizele se vor ține lanț, așa cum v-am obișnuit de atâta vreme. Primele vedete care se vor afla în fața dumneavoastră vor fi Lucian și Augustin Viziru. Doi frați fantastici care au misiunea să îmblânzească Roata și să atragă norocul de partea lor. Dar cum se vor descurca până la urmă rămâne de văzut!”, spune Bursucu.

Provocările puzzle-ului, emoțiile care însoțesc fiecare întâlnire a concurenților cu Roata, muzica bună, glumele în cascadă, bucuria câștigurilor uriașe sunt ingredientele nelipsite, care îi vor ține în continuare pe telespectatori în fața micilor ecrane.

“Lume, lume! Revenim cu râsul molipsitor și cu relaxarea atât de necesare înainte de începerea unei noi săptămâni! Fiți cu ochii pe Roata Norocului!”, a adăugat Ana-Maria Barnoschi.

Așadar, Norocul bate la ușa! Nu pierdeți, în curând, la Kanal D, noi ediţii ale show-ului concurs “Roata Norocului”, în compania celor doi îndrăgiți prezentatori Bursucu și Ana-Maria Barnoschi!

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate