News

Mihai Bendeac a semnat cu PRO TV! Pentru ce super emisiune și ce vedetă de top înlocuiește. Este informația momentului (EXCLUSIV)

Mihai Bendeac a semnat cu PRO TV Pentru ce super emisiune și ce vedetă de top înlocuiește. Este informația momentului EXCLUSIV

Mihai Bendeac a semnat cu PRO TV este informația momentului. În realitate nu s-a comunicat nimic oficial pe această temă. Totul a pornit de la o poză cu sigla postului postată de către actor pe rețelele de socializare. Imediat fanii s-au grăbit să-l felicite pentru noua colaborare. Până nu demult acesta avea contract cu Antena 1, dar a fost înlocuit definitiv în juriul iUmor, după un scandal cu producătorii.

Mihai Bendeac a fost dorit de către cei de la PRO TV în urmă cu ceva timp pentru emisiunea de maximă audiență, Românii au talent. Între timp s-a ajuns la soluția Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, care dă rezultate foarte bune și în acest sezon. Producția este lider detașat pe piață, așa că este greu de crezut că se vor realiza schimbări pentru sezonul viitor.

Însă ținând cont că cei de la PRO TV și-au concediat mai multe vedete de top subit, orice este posibil. Mihai Petre a fost anunțat fără niciun avertisment că nu va mai fi în juriul Românii au talent, iar acesta s-a văzut fără o sursă importantă de venit în plină pandemie. Locul lui a fost luat atunci de Alexandra Dinu, care la rândul ei a fost înlocuită de Dragoș Bucur.

Mihai Bendeac a povestit în podcastul lui Cătălin Măruță despre propunerea venită de la PRO TV, dar la acel moment spune că nu i-ar plăcea să lucreze pentru televiziunea respectivă.

Pentru ce emisiunea ar putea semna Mihai Bendeac cu PRO TV

„Niciodată nu aș putea să fiu așa cum sunt eu la Pro TV. Mă refer la mine ca și persoană, la mine ca și artist. Acum un an de zile și anul ăsta, am fost contactat pentru Românii au Talent.

Și anul acesta… am primit un argument care mie, în primă instanță, mi s-a părut valid. Că Pro TV-ul ar avea nevoie de un pic de nebunie. Și eu le-am spus că nu își pot închipui, de fapt, ce înseamnă această nebunie”, spunea actorul în trecut.

Între timp, Mihai Bendeac pare că și-a schimbat punctul de vedere. Marcel Radu a devenit talent manager la PRO TV, după ce a lucrat ani buni la Antena 1, iar de atunci tot migrează vedete de la un post la altul. Și Cosmin Seleși a fost cooptat tot de la trustul Intact, iar Cabral a fost pus pe liber.

Mihai Bendeac ar putea face parte din viitorul sezon Românii au talent sau ar putea avea propria lui emisiune. S-a luat în calcul și apariția lui în Las Fierbinți. Momentan nimic nu este cert, doar că potrivit surselor ReviewPeBune.ro, acesta ar purta negocieri cu postul și urmează să se decidă dacă va merge mai departe sau nu.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate