News

Adio definitiv Ilinca Vandici! Cine este noua iubită celebră a soțului său, Andrei Neacșu? Cei doi au decis să nu se mai ascundă

Adio definitiv Ilinca Vandici Cine este noua iubită celebră a soțului său Andrei Neacșu Cei doi au decis să nu se mai ascundă

Ilinca Vandici s-a făcut de râs în urmă cu un an de zile când a dat două interviuri în care a ținut să-și așeze soțul pe un piedestal și să spună că i-ar ierta orice și că niciodată nu l-ar trimite la Mega Image, de exemplu, pentru cumpărături. Vedeta Kanal D a fost atunci virală și dată drept exemplu negativ pe toate rețelele de socializare.

Astăzi toată lumea a înțeles de ce Ilinca Vandici a ținut să se umilească atât de tare atunci. Soțul său, Andrei Neacșu ar fi avut deja o amantă, iar aceasta încerca să-l întoarcă acasă. Nimic nu a funcționat pentru că tânărul crai de Dorobanți s-a mutat de acasă într-un apartament din zona de lux din Dorobanți și a început să trăiască viața intens.

Cine este noua iubită a lui Andrei Neacșu

Motivul părăsirii domiciliului conjugal ar fi o femeie, iubita lui actuală, cu care a și plecat în vacanță. Chiar el a postat pe Instagram imagini cu aceasta și se pare că este vorba despre un nume cunoscut în cercurile mondene.

Chiar dacă nu i-a făcut public numele, sunt mulți care știu despre cine este vorba și asta pentru că Andrei Neacșu nu se mai ascunde și se afișează cu noua sa cucerire peste tot.

Ilinca Vandici, în schimb postează citate motivaționale și încearcă să pară puternică în fața fanilor. Sursele News18.ro ne-au dezvăluit că aceasta l-ar fi implorat pe soțul său să revină acasă și l-a amenințat că nu-i va acorda divorțul, doar că acesta nu s-a lăsat impresionat și a ales să traiască exact ca un bărbat care nu are niciun fel de obligație.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate