News

Adio Banca Transilvania, Raiffeisen Bank sau BCR! O altă bancă le va lua fața. Ofertele sunt mai bune. Toți clienții trebuie să știe

Adio Banca Transilvania Raiffeisen Bank sau BCR O altă bancă le va lua fața. Ofertele sunt mai bune. Toți clienții trebuie să știe

Banca Transilvania, Raiffeisen Bank sau BCR pot spune adio de la multitudinea de clienți pe care o au. O altă bancă populară s-ar putea să le ia în curând fața. Deja mulți români au card aici și preferă această bancă.

Potrivit oficialilor companiei, Revolut este gata să lanseze un nou plan financiar premium numit varianta Ultra, care se adresează clienților cu o înclinație pentru lux și explorare. Acest plan include un card placat cu platină, adăugând o notă de opulență experienței bancare.

Planul Ultra, recent introdus, va avea un preț de 260 de lei pe lună, depășind pachetul Metal, care deținea anterior titlul de cel mai mare plan financiar din portofoliul Revolut, cu un preț de 55 de lei pe lună. Cardurile Ultra, emise în parteneriat cu Mastercard, reprezintă o etapă importantă în colaborarea continuă dintre cele două companii. Membrii planului Ultra se vor bucura de acces exclusiv la peste 1.400 de saloane de aeroport din întreaga lume, alături de servicii suplimentare, cum ar fi opțiuni de luat masa în cadrul acestor saloane.

Având în vedere că există destui români care și-ar permite un astfel de card, nu ar fi deloc de mirare dacă Banca Transilvania, Raiffeisen Bank sau BCR ar rămâne fără o parte din clienți. Același lucru s-ar putea spune și despre alte bănci din România.

Revolut anunță că noul pachet financiar va avea și o asigurare de anulare

În pachetul financiar este inclusă o asigurare de anulare cuprinzătoare care acoperă diverse scenarii. În funcție de tipul de activitate, clienții pot primi o asigurare de până la 420 de lire sterline. În caz de anulare a călătoriei, clienții Ultra pot primi rambursarea cheltuielilor precum zboruri, bilete de tren, cazare sau bilete la diverse evenimente, cu o acoperire de până la 5.000 de lire sterline. În plus, planul Ultra oferă asigurare medicală de urgență, acoperire pentru probleme stomatologice, protecție pentru activități de sporturi de iarnă, precum și o acoperire în exces pentru închirieri de mașini, bagaje pierdute sau deteriorate și zboruri întârziate.

Utilizatorii planului Ultra se vor bucura de câteva avantaje suplimentare. Aceștia vor primi un cashback generos de 10% la cazările rezervate prin Revolut Holidays, funcția comodă din aplicație pentru rezervarea cazărilor. În plus, membrii Ultra vor avea acces nelimitat la schimb valutar în 30 de valute diferite, ceea ce va permite tranzacții transfrontaliere fără probleme. În ceea ce privește retragerile de numerar, clienții pot retrage în mod convenabil până la 2.000 de lire sterline sau 2.000 de euro pe lună, ceea ce poate duce la economii anuale de până la 40 de lire sterline în comisioane, scrie zf.ro.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate