News

Adio Banca Transilvania! CEC Bank, mișcare importantă pe piață! Mulți clienți își vor muta conturile după ce vor afla această informație

Adio Banca Transilvania CEC Bank mișcare importantă pe piață Mulți clienți își vor muta conturile după ce vor afla această informație

Banca Transilvania iar pierde teren în fața CEC Bank și asta pentru că banca din România face tot timpul îmbunătățiri pentru clienții existenți, dar și pentru cei noi.

CEC Bank a anunțat miercuri că a înlocuit aproximativ 1.100 de bancomate şi aparate multifuncţionale vechi cu aparatură de ultimă generaţie. Cea mai recentă mișcare a băncii arată că aceasta continuă programul multianual de modernizare a reţelei.

Banca deține a treia cea mai extinsă rețea de ATM-uri și MFM-uri din România, peste 80% dintre aceste terminale fiind în prezent echipate cu tehnologii de ultimă generație care câștigă popularitate în rândul consumatorilor, cum ar fi ecrane tactile mari și funcționalitate contactless.

„Mobilitatea şi soluţiile digitale câştigă tot mai mult teren în rândul clienţilor. Pentru a veni în întâmpinarea acestora, CEC Bank a implementat şi va implementa în continuare funcţionalităţi pe echipamentele băncii, care să faciliteze accesul clienţilor 24/7 la operaţiunile bancare, fără a mai fi nevoie de prezenţa la ghişeu”, a declarat Cristian Tudorancea, director Carduri în cadrul CEC Bank.

CEC Bank are de gând să modernizeze întreaga rețea de echipamente

Aparatele recent introduse dispun de funcționalitate contactless, care a fost deja implementată anul trecut. Aceste aparate permit deținătorilor de carduri să efectueze retrageri de numerar și alte tranzacții la bancomatele băncilor fără a fi nevoie de introducerea unui card fizic.

Noile bancomate oferă confortul de a efectua retrageri direct cu un telefon, un ceas inteligent sau alte dispozitive contactless la ATM-urile și MFM-urile din rețeaua băncii. În plus, toate noile aparate sunt echipate cu capacități de citire a codurilor de bare/codurilor QR.

Programul actual de modernizare a rețelei de ATM-uri al CEC Bank va continua până când întreaga rețea de echipamente va fi modernizată, după cum se precizează în anunț.

Noile mișcări ale băncii ar putea determina mai mulți oameni să se mute la aceasta, iar asta ar putea însemna o lovitură pentru Banca Transilvania.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate