Economie

Ai cont sau card la CEC Bank? Dacă pleci în afara țării, trebuie neapărat să-ți faci. Ce beneficii va avea fiecare client în parte

Ai cont sau card la CEC Bank Dacă pleci în afara țării trebuie neapărat să-ți faci. Ce beneficii va avea fiecare client în parte

CEC Bank le oferă gratuit clienților numeroase beneficii. Ce ați de făcut? Doar trebuie să optezi pentru acest card. Te așteaptă avantaje pe care nici măcar nu le-ai fi luat în calcul. 

CEC Bank îi invită pe clienți să aleagă VISA Multicurrency, un card în euro, lei și alte valute. Ce poți să faci cu el? Întâi ar fi bine să cunoaștem avantajele unui astfel de card.

În primul rând poți să îl iei online și să îl folosești în aplicația pusă la dispoziție de CEC Bank în cel mult 24 de ore. Ce mai poți să faci cu un singur card?

Tranzacții direct în valută. Cu alte cuvinte, ai un singur card în euro, lei și alte până la 8 valute asociate, așa că nu trebuie să îți mai faci griji în legături cu cursul de schimb.

Ofertă foarte bună de card de la CEC Bank

Mai departe nu trebuie să plătești niciun comision pentru retragerile de la bancomate și ai retrageri gratuite în limita a 1000 lei/lună de la orice bancomat din lume.

De asemenea, nu se plătește niciun comision pentru card ori pentru conturile deschise, iar serviciul de mobile banking e gratuit. Printre altele, dacă optezi pentru un astfel de card ai acces la plăți smart cu Visa Multicurrency – card în euro, lei și alte valute, de pe telefon sau ceas, dacă îți înrolezi cardul în Google Wallet sau Apple Pay

”Ți s-a făcut dor de ducă? Înseamnă că e timpul pentru un scurt concediu. Dar nu uita să iei cu tine:​
👟 încălțările comode pentru colindat orașul;​
📷 aparatul foto pentru poze care să strângă zeci de aprecieri;​
💳 cardul Multicurrency pentru plăți rapide în lei, euro sau alte 8 valute.​
Aplică 100% online, iar cardul virtual devine disponibil în CEC app în cel mult 24 de ore”, este anunțul celor de la CEC Bank România pentru clienții lor.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate