News

Adela Popescu revine pe micile ecrane, dar NU la PRO TV! Cu cine a semnat vedeta și de ce nu mai vrea să revină la televiziunea care a făcut-o celebră

Adela Popescu revine pe micile ecrane dar NU la PRO TV Cu cine a semnat vedeta și de ce nu mai vrea să revină la televiziunea care a făcut-o celebră

La 36 de ani, Adela Popescu este una dintre vedetele din România care se bucură de o imagine foarte bună, nefiind implicată de-a lungul timpului în absolut niciun scandal. Aceasta a ajuns celebră după ce a primit rolul principal în una din telenovelele care a fost difuzată pe Acasă TV, post din trustul PRO.

Pentru Adela Popescu au urmat apoi numeroase contracte. Timp de un an de zile a fost și solistă pentru cei de la DJ Project, iar apoi după ce s-a căsătorit cu Radu Vâlcan a ales un job care să o țină mai mult legată de acasă. Astfel ea a ajuns prezentatoare la Vorbește lumea, de unde nu părea că va pleca vreodată.

A primit apoi marea provocare de a fi gazdă pentru reality show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici, dar experiența nu a fost una tocmai pozitivă. A fost extrem de criticată pentru prestația ei, iar într-un final nici nu a mai apărut în vreo emisiunea la PRO TV. Ea a transmis că dorește să se odihnească și va decide apoi ce urmează pentru ea.

Adela Popescu s-a implicat apoi în mai multe contracte de publicitate, iar recent a semnat pentru un lungmetraj în regia lui Petre Năstase. Filmările sunt în plină desfășurare, în stațiunea Vama Veche. Este vorba despre o super comedie din care fac parte nume importante ale actoriei, printre care și Laura Cosoi și Ada Galeș.

Cu cine a semnat Adela Popescu

Actrița a făcut anunțul oficial pe rețelele de socializare, despre noul ei job practic încă de acum câteva săptămâni, dar fără să ofere prea multe detalii. Cât despre PRO TV preferă să nu deschidă subiectul, semn că au existat ceva nemulțumiri între părți. Și Cabral a fost pus pe liber, însă ulterior a fost recontactat și a apărut din nou cu emisiunea lui Ce spun românii.

„Salutare! Am plecat la Călimănești. Avem ceva foarte drăguț de făcut acolo și ne bucurăm pentru că nu am mai avut demult așa o oră de stat noi doi în mașină să povestim chestii de adulți. Și ne-am mai dat seama de un lucru, că nu am apucat deloc să vă povestesc despre lungmetrajul pe care o să îl filmăm începând cu 6 mai. Pe 6 mai încep filmările în Vama Veche. Este un lungmetraj în regia lui Petre Năstase și scenariul este superb, distribuția senzațională, iată-ne (n.r. – arată spre ea și Radu Vâlcan) noi și ceilalți, normal că suntem senzaționali. Nu, serios acum, va fi ceva foarte tare.

Este o supercomedie, este ceva foarte relaxant, este exact ce trebuie pentru… nu știu… ai chef să mergi la film, să te destinzi, mă rog. De ce să vorbesc înainte să se întâmple lucrurile? Bun, deci noi pe 6 începem filmările în Vama Veche și o să vă ținem la curent la fața locului”, a spus Adela Popescu, în mediul online, pe Instagram, la începutul lunii mai.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate