News

DIGI, RCS RDS taie din grila de canale PRO TV și Antena 1! Anunț important pentru toți abonații. De ce s-a luat această decizie

DIGI RCS RDS taie din grila de canale PRO TV și Antena 1 Anunț important pentru toți abonații. De ce s-a luat această decizie

DIGI, RCS RDS face o mutare strategică importantă cu scopul de a-și consolida poziția, în special în zona online. Compania a investit sume enorme în aparatura digitală, iar acum încearcă să-și recupereze investiția. Strategia grupului de telecomunicații a fost până acum bazată pe prețuri foarte mici și servicii de calitate.

Însă este greu de menținut acest trend, așa că treptat DIGI, RCS RDS începe să facă o serie de schimbări cu impact major. Una dintre acestea o reprezintă eliminarea din grila de programe a posturilor PRO TV, Antena 1 și Prima TV. Dar nu vă speriați. Eliminarea lor nu va avea loc și de la abonamentele prin cablu.

Clienții DIGI, RCS RDS pot beneficia în prezent și de Digi Online, o platformă pe care se pot vizualiza programe TV. Ei bine, de aici au fost scoase concurenții PRO TV, Antena 1 și Prima TV.

Mulți abonați au vrut să știe ce s-a întâmplat și au întrebat care este motivul pentru care DIGI, RCS-RDS a luat o astfel de decizie, mai ales că aceste programe au destui vizualizatori zilnic.

De ce a ales DIGI, RCS RDS să elimine PRO TV, Antena 1 și Prima TV din grila online

Pe platforma Digi Online, oamenii pot vizualiza peste 90 de canale pentru diferite segmente de vârstă sau pe diferite teme, însă PRO TV, Antena 1 și Prima TV nu mai fac parte din această listă.

O primă motivație ar fi că DIGI, RCS-RDS caută să aibă mai mulți telespectatori și nu ar dori să promoveze posturi TV rivale în aplicația sa.

Un alt motiv ar fi că furnizorul nu a ajuns la o înțelegere cu cele trei canale. De asemenea, nu trebuie uitat că Antena 1, PRO TV, dar și Prima TV au propriile platforme online, Antena Play, VOYO și Prima Play. Pe aceste platforme, fanii canalelor de televiziune pot vedea sau revedea emisiunile preferate.

Digi Online are și variantă auto, dar și pe aceasta lipsesc posturile de televiziune anterior amintite.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate