News

A divorțat sau nu Valeriu Gherghiță de soția lui? Adevărul despre relația cu Monica Bîrlădeanu. Ce nu s-a spus public până acum

A divorțat sau nu Valeriu Gherghiță de soția lui Adevărul despre relația cu Monica Bîrlădeanu. Ce nu s-a spus public până acum
Valeriu Gheorghiță și fosta lui soție

Valeriu Gheorghiță, actualul manager al Spitalului SRI, a devenit un nume foarte cunoscut în timpul pandemiei, după ce a fost coordonatorul vaccinării împotriva COVID-19. În anul 2020, el era doar un medic infecționist la Spitalul Militar. Astăzi se poate spune că este un personaj monden.

Valeriu Gheorghiță are 40 de ani și era căsătorit de foarte mulți ani cu o colegă de-a lui de facultate, evident tot medic și ea. Acestia au doi copii împreună și potrivit surselor News18.ro motivul pentru care s-au separat a fost absența lui îndelungată de acasă și dedicarea totală profesiei.

Se pare că certurile tot mai dese între Valeriu Gheorghiță și soția lui au dus la despărțire. De asemenea, medicul a primit foarte multă atenție de la doamne și domnișoare și a fost extrem de des invitat la tot felul de evenimente. Au apărut și episoade de gelozie din acest motiv și astfel căsnicia lui a luat sfârșit.

La scurt timp, el a început o relație cu superba Monica Bîrlădeanu, în vârstă de 44 de ani. Aceasta a fost iubita lui Bobby Păunescu, patronul B1 Tv timp de 11 ani și a locuit cu acesta mult timp în SUA. Nimeni nu știe de ce s-au despărțit cei doi, dar el s-a căsătorit foarte rapid apoi cu fotomodelul Alice Peneacă, de care a și divorțat între timp.

Ce spune Monica Bîrlădeanu despre povestea de iubire cu Valeriu Gheorghiță

Monica Bîrlădeanu a confirmat povestea de iubire cu Valeriu Gheorghiță după ce Victor Ciutacu a difuzat la România TV mai multe fotografii cu cei doi într-un jacuzzi, la un hotel de lux în Bulgaria.

„Dragilor, stiu ca circula o stire cu informatii eronate vis-a-vis de relatia mea personala si ca sa nu va faceti ganduri sau sa va puneti intrebari, imi doresc sa aflati adevarul direct de la mine: partenerul meu de viata e un barbat ABSOLUT NECASATORIT, liber de orice obligatie. Nu e o relatie ascunsa, doar ca am acest principiu de care ma tin, sa nu vorbesc public despre viata mea personala. Va imbratisez tare”, a declarat Monica Bârlădeanu despre relația cu Valeriu Gheorghiță, într-o postare pe Instagram.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate