HOROSCOP

Zodia care are parte de o despărțire. Va renunța la partenerul ei. Mihai Voropchievici, previziuni complete

Zodia care are parte de o despărțire. Va renunța la partenerul ei. Mihai Voropchievici previziuni complete

Mihai Voropchievici spune că o zodie este pregătită să renunțe la relația pe care o are. Motivele sunt cât se poate de bune, iar viața ei se va schimba complet. 

Numerologul Mihai Voropchieici a prezentat horoscopul sufletelor pereche. Se pare că pentru Raci vine o perioadă de selecție și de analiză.

Nativii acestei zodii sunt pregătiți să renunțe la o iubire toxică prezentă în relația actuală. Ceva se întâmplă în viața lor și îi va face să ia o astfel de decizie fără a mai analiza prea mult situația.

”Vor renunţa la o iubire toxică, la relaţia pe care o au în momentul de faţă. Mânaţi de pasiunea înflăcărată pe care o au majoritatea Racilor care nu credeau în iubire până când cineva le-a dat lumea peste cap. Se întâmplă să apară chiar întâmplător în viaţa Racilor, însă trebuie să fie dintr-un grup mai mare”, spune numerologul.

Zodia care devine mai selectivă

De acum, cei născuți sub acest semn zodiacal încep să fie mult mai selectivi. Se gândesc de două ori înainte de a-și alege partenerul și totodată încearcă să depășescă dorințele inimii.

Racii sunt blocați în trecut de cele mai multe ori, iar eșecurile îi vor putea afecta în continuare o bună perioadă de timp, având în vedere cele întâmplate de-a lungul anilor în viață lor.

”De aici începe marea selecţie pentru Raci pentru că Racul este conştient de ce va face şi atunci devine foarte selectiv. El nu se exteriorizează, nu spune. E şi cerebral, nu numai afectiv. Când se îndrăgostesc şi dau de ceva fierbinte, devin roşii.

Nu va accepta mult timp să îşi asculte inima şi să îşi înfrâneze totodată teama de a iubi din nou. Ei, în general, trăiesc în trecut. În relaţii nerealizate pe care le-au avut cu ani în urmă”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate