HOROSCOP

Zodia care-și va găsi iubirea adevărată chiar dacă este în altă relație. Reușite și pe plan profesional. Cristina Demetrescu, previziuni complete

Zodia care-și va găsi iubirea adevărată chiar dacă este în altă relație. Reușite și pe plan profesional. Cristina Demetrescu previziuni complete

Cristina Demetrescu anunță schimbări majore în viața acestei zodii. Nu doar că se parte muta, dar poate să își schimbe și prietenii și meseria.

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul complet pentru vara anului 2023. Se pare că pentru Capricorni urmează o perioada fabuloasă din punct de vedere al schimbărilor.

Nativi acestei zodii sunt extrem de ambițioși, iar lucrurile le merg mai bine ca oricând. Ajung să se îndrăgostească, pun preț pe viața personală, iar ambițiile privind anumite funcții vor fi lăsate deoparte.

”Este o perioadă foarte bună din punct de vedere al iubirii, al procreerii. Capricornii se pot îndrăgosti și pot da mai multă importanță vieții personale decât vieții profesionale, așa cum au fost obișnuiți.

Pe de altă parte, pot scăpa de ambițiile acelea legate de funcții sau de roluri socio-profesionale care îi consumă, și se pot lăsa mai lejer pe valul acesta al creativității”, spune astrologul.

Zodia care îți poate schimba viața complet

Totodată, cei născuți sub acest semn zodiacal au șansa să o ia de la zero din punct de vedere profesional. Vor să demonstreze ceea ce pot și au șanse mari să și realizeze acest lucru.

Dacă vor să se mute într-un alt oraș, sau să revină în țară, pot să facă acest lucru fără griji. Lucrurile se așează în viața lor mai bine decât ar fi crezut, iar lecțiile nu vor înceta nici ele să apară.

”Este un alt episod din viața Capricornului, în care o ia de la zero prin a nu mai demonstra celorlalți cât de puternici sunt ei, ci prin a-și demonstra lor înșişi ce pot face cu aceste abilități pe care le au.

Proiecte în continuare pentru Capricorn, vizavi de casă de domiciliu. Unii se mută în altă parte, alții revin în țară, alții își schimbă orașul. Continuă niște proiecte prin Destinul acesta care intră în zodia Berbecului pentru cei care încă nu au rezolvat cu tot felul de proiecte imobiliare.

Şcoală multă pentru Capricorn, trebuie să învețe – apropo de creativitatea despre care vorbeam puțin mai devreme -, mai și învățăm”, adaugă astrologul Cristina Demetrescu.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate