HOROSCOP

Zodia care și-ar putea înșela partenerul. Apare o ispită sexuală puternică între 2 și 5 aprilie. Grijă mare pentru că vă poate distruge viața. Maria Sârbu, previziuni complete

Zodia care și-ar putea înșela partenerul. Apare o ispită sexuală puternică între 2 și 5 aprilie. Grijă mare pentru că vă poate distruge viața. Maria Sârbu previziuni complete

HOROSCOP Maria Sârbu. O zi importantă pe toate planurile pentru că Mercur intră în retrograd și va rămâne activ până pe 26 aprilie. Așadar grijă mare pentru că toate zodiile vor avea multe de gestionat în această perioadă, iar trăirile vor fi mai intense ca de obicei. Pe 5 aprilie este iarăși o zi cu mare ecou pentru că apar ispite care vă pot da viața peste cap. Atracția sexuală va fi mai puternică decât în mod normal.

Astrologul Maria Sârbu a prezentat horoscopul complet pentru perioada 1-7 aprilie, oferind detalii extrem de importante pentru fiecare zodie în parte, pentru fiecare zi a săptămânii. Recent, ea și-a lansat și o nouă carte, pe care o puteți comandat de pe Amazon.

Tot ce trebuie să știi despre femei vine cu foarte multe dezvăluiri, dar și trucuri pe care bărbații le pot aplica pentru a-și cuceri jumătatea. De cealaltă parte, femeile își pot descoperi chiar și cele mai ascunse taine, iar asta le va ajuta să-și îndeplinească mai ușor marile dorințe.

În ceea ce privește horoscopul pentru săptămâna în curs, Maria Sârbu îl prezintă în fiecare sâmbătă pe canalul ei de Youtube. Clipul respectiv îl puteți vizualiza și mai jos, eventual mergând direct la zodia care vă interesează.

Previziuni pe scurt pentru zodia Fecioară cu Maria Sârbu

Mercur Retrograd este patronul vostru, dar asta nu înseamnă că vă va ajuta cât timp va fi activ.

2 aprilie – aveți frică de trădarea unui prieten și lucrul acesta vă neliniștește și mai tare vă agită. Mercur nu vă va menaja deloc, mai ales din punct de vedere spiritual. Trebuie să analizați la nivel profund tot ce ați negat despre voi până acum.

3 aprilie – o zi norocoasă, de care trebuie să vă bucurați din plin. Venus vă susține în plan financiar și relațional. Pot veni mari realizări și la job.

4 aprilie – o zi în care trebuie să faceți lucruri care să vă ajute să evoluați.

5 aprilie – atenție la ce se va întâmpla. La capitolul atracție sexuală s-ar putea să se aprindă focul cam tare, dar nu va dura. Grijă mare la ispite pentru că vă vor deturna de la drumul bun.

Venus vă va aduce mult ajutor divin cât va traversa zodia voastră. Puterea de a lupta și de a câștiga niște lupte vor aduce mari satisfacții.

6 și 7 aprilie – weekend-ul vine și pentru voi cu un pic de pace interioară, mai ales în cuplu.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate