HOROSCOP

Zodiile care vor primi un dar divin în lunile aprilie și mai. Dorințele li se pot împlini dacă le manifestă clar. Cristina Demetrescu, previziuni complete

Zodiile care vor primi un dar divin în lunile aprilie și mai. Dorințele li se pot împlini dacă le manifestă clar. Cristina Demetrescu previziuni complete
01 apr. / 22:00

HOROSCOP Cristina Demetrescu. A început o lună nouă, iar veștile sunt cât se poate de bune atât pentru aprilie, cât și pentru mai. Astrologul Cristina Demetrescu a făcut o trecere în revistă a evenimentelor care vor domina această perioadă și a transmis că dacă ne vom manifesta dorințele în zilele care urmează, acestea se vor împlini cu siguranță.

„Două Luni Noi, una mai sofisticată ca cealaltă, urmează să ne surprindă în cel mai inedit mod posibil odată cu eclipsa totală de Soare din 8 aprilie din Berbec, apoi prin conjuncția cu Jupiter și Uranus din 8 mai, în Taur. Cifra 8 astfel repetată este chiar cireașa de pe tort, ingredientul cosmic esențial în transformările ce vor avea loc în perioada imediat următoare, cu sau fără voia noastră.

Dacă ne vom manifesta dorințele, intențiile, direcțiile clare, atunci surprizele ne vor depăși așteptările, dar în sensul bun, al felului în care noi înșine, dirijându-ne propriul destin cu ajutorul baghetei magice a liberului arbitru ca dar divin, amplificăm potențialul nostru astfel valorificat.

Dacă nu există intenții clare, uni- direcționate, iar frica și confuzia generate de multiplele planete aflate la scăldat în baia de apă a zodiei Pești vor prelua controlul, aparent exploziile de energie orbitoare și asurzitoare pot defini astfel un șoc, din care inițial unii oameni se vor dezmetici mai greu.”, a transmis Cristina Demetrescu prin intermediul unui mesaj amplu pe rețelele de socializare.

Previziuni importante pentru toate zodiile realizate de Cristina Demetrescu pentru perioada următoare

Astrologul ne recomandă ca în următoarea perioadă să ne urmăm cu sfințenie instinctele pentru că va fi capital pentru fiecare dintre noi. De asemenea este important să ne facem o listă de dorințe și să credem în ele. Vin vești multe și influențe majore de la mișcarea planetelor în următoarele două luni.

„Am mari îndoieli că cele două conjuncții, Venus/Neptun și Marte/Saturn din Pești, toxice în esență, precum niște substanțe care provoacă amețeli, nu ne vor oferi și doza lor minusculă de luciditate, greu de identificat de cei cu dioptrii majore cauzate de propriul lor scepticism. Semnele care ne însoțesc la tot pasul și care ne demonstrează în mod sincronic că nu suntem singuri în Univers, abundă, și nu vom putea spune că nu am știut, simțit, visat, că am fost împinși spre sau împiedicați să…

Ascultarea instinctelor este capitală, curajul fundamental, viteza de reacție primordială, egoul sau frica de felul în care putem fi judecați pentru inițiativele noastre, însă, trebuie reduse radical.

Eclipsa din 8 aprilie se manifestă într-o aglomerare de planete în Berbec, unde Mercur retrograd mai corectează unele impulsuri prea agresive, dar fenomenul pune accent pe individ și personalitatea sa, pe cine este el cu adevărat exprimându-și realele emoții, sentimente, chiar și pe acelea de care mereu se teme.

Ceva, ceva va ieși la suprafață, poate in cel mai copilăresc mod posibil, uimind pe cei mai acerbi amatori de aparențe. Eclipsa totală de Soare din Berbec este substanța astrală a pionieratului, nebuniei inteligente, forțării unor limite fără de care omenirea nu ar fi supraviețuit până acum, ci s-ar fi cufundat în întuneric. Desfășurată într-un context al războaielor care au obosit planeta, eclipsa notează o dată istorică a derulării evenimentelor, grăbind un deznodământ.

Dar Luna Nouă din 8 mai prinde din urmă conjuncția rară Jupiter/Uranus generând fenomene și întâmplări neașteptate, neobișnuite, dar și direcții revoluționare, profitabile, cu impact diferit în funcție de ciclul fiecărei planete implicate, o lună, pentru Lună, un an pentru Soare, 12 ani grație lui Jupiter, dar și 84 de ani uranieni, dacă avem de-a face cu idei ample, colective, planuri mari de afaceri, deschiderea unor minți pentru viitor și generațiile care urmează.

Voi la ce vă gândiți? Ce planuri aveți? Ce intenții vă este frică să manifestați? Ce lista de dorințe pe care știți că nu vi le va împlini nimeni decât voi înșivă ați împăturit și ascuns printre coperțile unei cărți pierdute printre rafturi? Ce efort vă este greu să manifestați deși știți că este singura cale de a depăși un blocaj?”, a mai spus Cristina Demetrescu.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate