HOROSCOP

Zodia care s-ar putea îndrăgosti de o persoană interzisă chiar pe 2 aprilie. Vine o perioadă foarte intensă sentimental pentru voi. Maria Sârbu, previziuni complete

Zodia care s-ar putea îndrăgosti de o persoană interzisă chiar pe 2 aprilie. Vine o perioadă foarte intensă sentimental pentru voi. Maria Sârbu previziuni complete

HOROSCOP Maria Sârbu, 1-7 aprilie. Începe o nouă lună frumoasă, care ca va fi dominată în această săptămână de două evenimente astrale importante. Mercur intră în retrograd pe 2 apilie și va crea mici neplăceri pentru anumite zodii, iar pe 5 aprilie Venus intră în Berbec și vine cu multă pasiune, bucurii, dar și ispite pentru anumiți nativi.

Astrologul Maria Sârbu a analizat în detaliu harta astrală pentru săptămâna 1-7 aprilie și a prezentat deja previziunile sale pentru fiecare zodie, pentru fiecare zi a acestei săptămâni. Toate informațiile pe larg le puteți afla din clipul de mai jos.

Chiar la început de aprilie, Maria Sârbu și-a lansat și o nouă carte, care are mari șanse să ajungă un best seller – Tot ce trebuie să știi despre femei. Aceastăpoate fi comandată foarte simplu de pe Amazon și s adresează în primul rând bărbaților, care vor să deslușească tainele sexului frumos, dar și femeilor care vor să se descopere mai în profunzime.

Previziuni pe scurt pentru zodia Săgetător cu Maria Sârbu

Dragi Săgetători, evoluția din punctul vostru de vedere cere lucruri complicate pentru stilul vostru de viață, pentru personalitatea voastră.

1 aprilie – este o zi interesantă din punct de vedere al banilor. Aveți de calculat, aveți de plătit, trebuie să fiți atenți la aceste aspecte.

2 aprilie – Mercur intră în retrograd și vă cere să fiți atenți la tot felul de situații neplăcute în primul rând în plan subtil. Atenție la sănătatea unuia dintre părinți, dar și la prietenii care au nevoie de susținerea voastră.

3 aprilie – o zi norocoasă și importantă pe dialoguri și pe veștile pe care le veți primi.

4 aprilie – bucurii mai mici, dar multe lecții de personalitate, care vor fi mult mai aprinse săptămâna viitoare. Veți fi la o extremă de sus sau de jos și va trebuie să înțelegi mai bine ce vi se întâmplă.

5 aprilie – Venus intră în zodia Berbecului și vă aduce multe bucurii, dar și rezolvări. Atenție la dragoste, veți fi aprinși, dar aveți grijă să nu picați în vreo ispită. Rămâneți în cuplu, nu călcați strâmb pentru că s-ar putea să vă pară rău apoi.

6 și 7 aprilie – două zile de weekend în care trebuie să vă preocupați de ale casei. Poate o curățenie, oricum rămâneți în zonă pentru a avea grijă de căminul conjugal.

 

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate