Travel

Christian Tour vine cu o nouă ofertă de vis pentru români: vacanțe în Cipru, cu charter, la prețuri foarte mici. Când va fi operată prima cursă

Christian Tour vine cu o nouă ofertă de vis pentru români vacanțe în Cipru cu charter la prețuri foarte mici. Când va fi operată prima cursă

Vacanța se apropie cu pași repezi, iar dacă nu v-ați decis încă unde să vă petreceți concediul, ei bine insula unde s-a născut Zeița Frumuseții, Afrodita poate fi cea mai bună alegere din acest an. Cipru, aceast tărâm plin de surprize, are o populație de doar 850.000 de locuitori, dar în 2023 a fost vizitat de peste 3,2 milioane de turiști, semn că locul este cu adevărat superb.

Cei care și-au petrecut deja o vacanță în Cipru spun că insula este o combinație perfectă între Grecia și Turcia, cele două țări pe care românii le aleg ca principale destinații de vacanță în fiecare vară. Așdar dacă vreți medie între acestea, clar Cipru este alegerea corectă.

Și dacă până acum, superba insulă, a treia ca mărime din Marea Mediteraneană, nu a fost atât de accesibil, ei bine Christian Tour, cea mai mare agenție de turism din România, a decis să schimbe lucrurile și să vină cu un nou cadou pentru clienți.

Așadar, marți, 2 aprilie Chritian Tour a lansat zborurile directe tip charter către Larnaca, Cipru, în cadrul unui eveniment la care au participat reprezentanți ai Ministerului de Turism al Republicii Cipru, ai Ambasadei Republicii Cipru în România, cât și ai mai multor hoteluri partenere de 4* și 5* din Cipru. Zborurile vor avea o frecvență săptămânală, fiind operate în fiecare zi de vineri, începând cu data de 7 iunie.

”Anul trecut, anticipând interesul tot mai mare al românilor față de această destinație de vacanță atât de populară din zona Mediteranei, numită și Insula Afroditei, am făcut un mic test, cu câteva grupuri de clienți”, povestește Cristian Pandel, CEO & Președinte Christian Tour.

”A fost un succes, astfel că am decis ca, din vara aceasta, să avem curse charter săptămânale către Larnaca. Din toamnă, plănuim chiar curse regulate de linie către Cipru, pentru că și în zona de business există un mare interes, și vom opera, prin AnimaWings, trei curse pe săptămână către această destinație.”, a mai completat acesta.

Cât costă o vacanță în Cipru cu Christian Tour

Pentru zborurile către Larnaca, AnimaWings – companie devenită recent 100% românească după ce Christian Tour Holding SA a achiziționat pachetul majoritar de 51% de la Aegean Airlines – va utiliza noile sale aeronave Airbus A220.

”Sunt aeronave foarte moderne și fiabile, bazate pe un concept nou, care respectă toate cerințele de mediu și exigențele pasagerilor. Aeronavele au un consum redus de combustibil, emisii de CO2 reduse, o poluare fonică mai mică și un grad foarte mare de confort pentru pasageri, prin numărul redus de fotolii pe rând și prin spațiul considerabil mai mare, pentru fiecare călător”, mai spune Cristian Pandel.

Pentru această vară, turiștii pot achiziționa fie pachetele de vacanță Christian Tour către destinația Cipru, cu cazări la cele mai bune hoteluri partenere, fie doar zborurile tip charter, în perioada 7 iunie – 27 septembrie. Prețurile pornesc de la 438 de euro per persoană/ per sejur și se poate opta pentru mai multe tipuri de vacanță, circuit, combo circuit sau all inclusive. Toate detaliile le puteți afla de la operatorii Christian Tour care sunt pregătiți să vă dea toate detaliile.

”Am selectat cu mare atenție hotelurile pe care le propunem în oferta noastră, așa cum facem de fiecare dată într-o destinație nouă. Iar datorită parteneriatului nostru extins și sprijinului pe care îl avem din partea autorităților cipriote, am reușit să obținem pentru clienții care doresc să viziteze această destinație de vis niște tarife foarte competitive, alături de condiții de cazare și masă excelente. Sperăm ca toate acestea să atragă interesul turiștilor noștri și dragostea față de această insulă, iar în anii viitori să avem, de ce nu, și mai multe curse directe către Cipru”, mai spune oficialul Christian Tour.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult