Travel

Christian Tour, cadou superb pentru clienții noi sau vechi. Ofertă de vis pentru o vacanță în Laponia, Țara lui Moș Crăciun. Cum puteți beneficia de ea

Christian Tour cadou superb pentru clienții noi sau vechi. Ofertă de vis pentru o vacanță în Laponia Țara lui Moș Crăciun. Cum puteți beneficia de ea

Christian Tour a avut un an 2023 extraordinar. Cererea de vacanțe a crescut cu 57%, dar nu au lipsit nici provocările pentru agenția de turism numărul 1 din România. Mai întâi incendiile din Rhodos, iar acum războiul din Israel, care au provocat pierderi bugetare destul de mari.

Din fericire, Christian Tour are foarte multe resurse și reușește de fiecare dată să gestioneze bine și situațiile de forță majoră. Mai mult decât atât, agenția vine permanent cu oferte de vacanțe superbe la cele mai mici prețuri de pe piață.

Ieri, fondatorul Christian Tour, Cristian Pandel a anunțat lanasrea unui charter spre Laponia, Țara lui Moș Crăciun. Oferta este una de excepție și poate fi considerată un adevărat cadou pentru clienți. Comparativ cu tot ce s-a oferit pe piață până acum, prețul este cu mult mai mic și devine accesibil unui număr mare de români.

O vacanță în Țara lui Moș Crăciun costa la alte agenții cel puțin 5.000 de euro, însă Christian Tour a reușit să găsească parteneri locali cu care să poată crea un pachet accesibil, dar care să întrunească toate condițiile de top.

Christian Tour vine pe piață cu un proiect complet pentru Laponia. Lucrăm doar cu cei mai buni furnizori locali, am vizitat deja cazările. De exemplu, toate apartamentele sunt dotate cu saună și au mic dejun inclus. Cerem dimensiunile turiștilor la rezervare pentru a le pune la dispoziție apoi costume termoizolante.

Lansarea aceste vacanțe în Țara lui Moș Crăciun este una de suflet. Am lucrat la ea în ultimele opt luni și am aranjat totul în detaliu. Programul va fi plin. Pentru copii va fi ceva magic, vă asigur de asta. Va fi echivalentul bucuriei Disney.

Este o premieră ceea ce facem noi. În decembrie vom pleca la fiecare 4 zile. Prețul oferit de noi este la jumatate practic. Ne oprim cu zborurile pe 19 decembrie înainte de Crăciun pentru că atunci totul este extrem de aglomerat acolo și turiștii nu se vor putea bucura din plin de tot ceea ce oferă acest loc.”, a declarat Cristian Pandel pentru News18.ro.

Ce include vacanța magică în Țara lui Moș Crăciun

Primul zbor spre Lapania va avea loc pe 29 noiembrie, iar vacanța propusă de Christian Tour este de 5 zile/4 nopți și include biletele de avion, cazarea cu mic dejun sau cu mic dejun și cină, un combinezon superb, care să poată fi luat peste haine pentru că acolo este foarte frigh, dar și multe excursii printre care:

Safari cu sania trasă de câini husky

Vizită în pădure, la casa secretă a lui Moș Crăciun

Explorare în satul lui Moș Crăciun, în Rovanieni, capitala Laponiei finlandeze, prin care trece Cercul Polar de Nord.

Contra cost, puteți opta și pentru vânătoarea de auroră boreală, plimbare cu sani trasă de reni sau IceKarting. Prețul pornește de la 1.395 de euro de persoană, iar cazarea va fi în Levi, cea mai mare și cunoscută stațiune din Finlanda.

În ceea ce privește condițiile de plată, turiștii trebuie să achite un avansa de doar 150 de euro la rezervare, restul de 30% până la 1 noiembrie și diferența cu 30 de zile înainte de plecare. Costul pachetului pentru copiii cu vârsta de până la 12 ani este de la 995 de euro de persoană.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate