News

Zodia lovită puternic de karma. Vine un val de probleme serioase. Mariana Cojocaru, previziuni complete pentru aceste zodii

Zodia lovită puternic de karma. Vine un val de probleme serioase. Mariana Cojocaru previziuni complete pentru aceste zodii
26 feb. / 18:42

Horoscop. Mariana Cojocaru anunță o lună de foc pentru unele zodii. Karma îi afectează direct pentru anumiți nativi, care ajung să fie extrem de nemulțumiți de ceea ce trăiesc.

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul pentru cea de a doua parte al unii februarie. Karma îi lovește pe cei care se așteaptă mai puțin, iar problemele nu se opresc aici.

Pentru Berbeci se anunță un val de dileme și de nemulțumiri. Nativii acestei zodii nu progresează deloc așa cum și-ar fi dorit, iar de aici apar diverse semne de întrebare care îi pun pe gânduri.

”Februarie aduce tot felul de dileme. Încerci să înțelegi de ce nu evoluezi în carieră și în business. Poți ajunge în anumite situații neplăcute. Scopul tău e să îndepărtezi piedicile care se ivesc”, spune astrologul.

Pentru Tauri se anunță o perioadă mai grea de atât. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor fi loviți de bariere karmice, așa că luna februarie nu se anunță a fi una fabuloasă.

Zodia lovită de karma

Taurii ajung să se simtă nefericiți, neîmpliniți, iar astrologul le recomandă să se concentreze pe lucrurile nerezolvate dacă vor rezultate.

”Bariere karmice. Nu este o lună tocmai bună. Cheia rezolvării este în viețile anterioare dacă simți că nu înțelegi ceva. Se cere o mare atenție la lucrurile nerezolvate. Te gândești unde ești neîmplinit, nemulțumit”, adaugă Mariana Cojocaru.

Și pentru Gemeni urmează o perioadă mai grea. Acești nativi sunt destul de constrânși, simt că nu mai comunică cum o făceau odată și își caută diverse lucruri care să le mai dea o doză de speranță.

”Februarie este o lună tensionată. Ești constrâns și nu știi cum să rezolvi chestiuni care sunt de suflet sau de familie. Comunicarea nu mai este productivă ca odinioară. Te orientezi către ceva care îți aduce un strop de speranță”, mai spune astrologul Mariana Cojocaru.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate