News

Zanni, descalificat de la Survivor All Stars după ce a câștigat marele premiu? Iancu Sterp a făcut publice informații interzise. Sunt probleme mari

Zanni descalificat de la Survivor All Stars după ce a câștigat marele premiu Iancu Sterp a făcut publice informații interzise. Sunt probleme mari

Iancu Sterp nu poate accepta înfrângerea în fața lui Zanni nici la aproape două săptămâni de la finala Survivor All Stars. Fratele lui Culiță Sterp este convins că a fost furat la voturi și nu omite nicio ocazie să arunce cu noroi în PRO TV. Deși tot sezonul a fost favorizat de producători, fiind intens promovat, acum el este supărat că nu a plecat acasă și cei 100.000 de euro.

Declarațiile neinspirate ale mamei sale i-a mobilizat pe fanii lui Zanni, care l-au votat în număr mare. Chiar dacă votul a fost strâns, Iancu nu a fost niciodată considerat un simbol al show-ului Survivor și asta a contat la final.

Frustrat la maxim, Războinicul face acuzații pe bandă și spune că Zanni a avut tot timpul telefon, pachete cu mâncare și că un localnic i-ar fi adus în fiecare luni cele necesare. De celalată parte, se știe deja că și Iancu a primit mâncare prin intermediul unei persoane care a fost apropiată de Culiță Sterp.

Iancu Sterp, noi acuzații la adresa lui Zanni

„El nu are replică în fața mea, pentru că el este un om eliminat. Eu nu am fost eliminat, el este un om eliminat. Nu ar trebui să aibă dreptul să vorbească de mine. Asta m-a deranjat cel mai tare și doar din cauza asta o să spun acum adevărul în direct. M-a deranjat foarte tare că Zanni a spus că eu am stat pe spate și mă uitam la Războinici cum se bat și el s-a aruncat în cap pentru echipa lui. A fost exact invers. O să spun în direct că Zanni avea pachet săptămânal de mâncare, avea telefon. Vorbea la telefon, stătea pe internet.

Cei din stafful Survivor nu știau, bănuiau, nu l-au prins niciodată. Concurenții știau. Survivor este 100% pe bune. Nu ne dă nimeni în plus de mâncare, nu dormim la hotel, dar dacă noi putem să ne fofilam pe ici, pe colo, poate reușeam. Eu mă duceam noaptea la furat, la tomberon, și mai găseam jumătatea de sandwich, o caserolă de orez și împărțeam mereu cu echipa. Echipa mea știe că eu mi-am rupt picioarele pentru ei să le duc mâncare. Echipa de producție arunca la gunoi când nu mai erau atenți paznicii. Noi eram păziți mereu”, a mărturist Iancu Sterp, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Practic acesta insinuează că Zanni ar trebuie descalificat și că marele premiu ar trebuie să-i revină lui. Doar că zarurile au fost aruncate și nimic nu se va schimva, spre disperarea familiei Sterp.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate