Economie

CEC Bank închide Banca Transilvania?! Ce se întâmplă cu milioane de clienți care au conturi aici. Anunțul celor două bănci este clar

CEC Bank închide Banca Transilvania Ce se întâmplă cu milioane de clienți care au conturi aici. Anunțul celor două bănci este clar

CEC Bank și Banca Transilvania sunt cele mai puternice instituții bancare autohtone, fiind practic afaceri 100% românești, cu mențiunea că prima este de stat. Cele două au foarte mulți clienți și ambele au în plan să-și extindă portofoliile. După scadalul Schengen, când mulți au renunțat la Raiffeisen Bank și BCR, cele două bănci au crescut destul de mult.

CEC Bank a simțit momentul prielnic și a inițiat foarte multe campanii, cu scopul de a-i convinge pe români să-și deschidă conturi aici. De altfel și acum rulează o ofertă foarte bună, care i-ar putea convinge pe clienții Banca Transilvania să treacă la concurență practic.

„În doar 10 minute ai contul bancar online deschis, iar cardul de debit îl vei primi la adresa indicată, în cel mai scurt timp. Îți oferim și aplicația de Mobile Banking, care are acum cele mai avansate funcționalități disponibile în prezent pe piața din România. Poți adăuga conturile de la alte bănci și instituții financiare, vezi soldurile, istoricul tranzacțiilor și poți iniția plăți”., este oferta CEC Bank.

„Dacă te-ai hotărât să vizitezi Londra vara asta, 2 lucruri nu ar trebui să-ți lipsească din bagaj: umbrela și cardul Multicurrency. Plătești direct în lire, fără să te mai preocupe grija schimbului valutar. Îți garantăm că altfel o să te bucuri de Big Ben, Palatul Buckingham sau Parcul Hyde.”, mai spun cei de la CEC Bank.

Banca Transilvania, oferte mai puțin atractive

Mulți clienți au ales Banca Transilvania din dorința de a da o șansă afacerilor românești, mai ales după scandalul Schengen. Doar că ofertele BT au ajuns să fie mai slabe comparativ cu celelalte bănci din top 6, adică BCR, BRD, ING Bank, Raiffeisen Bank și CEC Bank.

Astfel că cei care vor să rămână în continuare fideli principiului ajutăm business-urile românești, ar putea trece la CEC Bank care vine cu oferte mult mai bune.

„Poți să ai banii de buzunar, direct din BT Pay. 💛 Plătești cu telefonul, în magazine fizice sau online, trimiți sau ceri bani prietenilor, scoți cash de la ATM, vezi câți bani mai ai pe card și pe ce i-ai cheltuit, pui bani deoparte cu Round Up, primești oferte în „Premii în Mișcare” și ai control asupra cardului. 🥰 Hai în BT Pay!”, este ultima campanie Banca Transilvania, care nu sună chiar atât de atractiv ca cele ale concurenților.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate