News

Ai credit la această bancă? Acum sigur îți vei face. Lovitură pentru Banca Transilvania, Raiffeisen Bank sau BCR

Ai credit la această bancă Acum sigur îți vei face. Lovitură pentru Banca Transilvania Raiffeisen Bank sau BCR

Banca Transilvania, Raiffeisen Bank sau BCR au parte de o nouă lovitură. O altă bancă din România a introdus o nouă funcționalitate pentru clienții săi.

Printr-un efort de colaborare între PayPoint România și Credit Europe Bank, toți clienții care dețin carduri de credit de la bancă se vor bucura acum de o metodă convenabilă și rapidă de a-și achita ratele lunare.

Acest parteneriat interesant permite deținătorilor de carduri de credit să efectueze plăți fără comision la aproximativ 20.000 de terminale PayPoint situate la nivel național în România.

În special, plățile efectuate înainte de ora 22:00 într-o zi lucrătoare vor fi înregistrate în contul clientului în aceeași zi.

De remarcat că fiecare tranzacție are o limită maximă de 5.000 de lei, deși clienții au opțiunea de a efectua mai multe tranzacții dacă este necesar. Banca a furnizat aceste detalii pentru referință, scrie zf.ro.

Banca Transilvania, Raiffeisen Bank sau BCR pot pierde clienți

Credit Europe Bank România oferă o gamă variată de carduri de credit destinate achizițiilor în rate, atât pentru plăți locale, cât și internaționale. Printre opțiunile notabile oferite de bancă se numără CardAvantaj, Optimo Card și CEB Diamond.

Yakup Cil, directorul general al Credit Europe Bank România, evidențiază extinderea soluțiilor existente prin colaborare, care, la rândul său, sporește acoperirea geografică și oferă alternative suplimentare în diverse domenii. El exprimă angajamentul băncii de a sprijini clienții cardurilor de credit prin introducerea unei metode de rambursare sigure, simple și inovatoare prin parteneriatul cu PayPoint.

„Venim încă o dată în întâmpinarea clienţilor noştri posesori de carduri de credit prin noul parteneriat cu PayPoint. Astfel, le asigurăm acestora o nouă metodă sigură şi simplă de rambursare a extraselor cardurilor de credit“, spune el.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate